Aktywne Wpisy
Mokebe_Testo +407
Kolejka do dopiero co otwartego starbucksa w Lublinie. Oczywiście 95% osób w kolejce to baby xD
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#wroclaw #zalesie
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
źródło: temp_file3157208157150888293
Pobierzźródło: temp_file4401825664151727476
PobierzJulka nawet odleciała z cenami za kiepskie krosanty.
Wczoraj wrzucalem porownanie cen dentysty, w polsce jest drozej niz w niemczech czy szwecji ;)
@groman43: jeszcze w kolejkach będą stać po jagodziankę za 30zł :D
za każdym razem jak wracam z jakiegoś kraju i włączam się do dyskusji to jest "na pewno jadłeś obrzydliwą pizze na uboczu za 7 euro" XD
źródło: temp_file3517582182328955766
Pobierz@ajuto00: Nigdy nie zrozumiem, dlaczego wykopki masowo nie idą w gastronomię, przecież jest tam gigantyczny zwrot z kapitału? Nie chcą być milionerami?