Aktywne Wpisy
meemphis11 +939
ish_waw +204
No to ktoś tu teraz dostanie srogą karę od KNF ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak swoją drogą, to kim ten amator miał być w tym teoretycznym rządzie Koncederacji?
#gielda #bekazkonfederacji #inwestycje #mentzen #polityka
A tak swoją drogą, to kim ten amator miał być w tym teoretycznym rządzie Koncederacji?
#gielda #bekazkonfederacji #inwestycje #mentzen #polityka
3 lata temu mogłem liczyć na Waszą pomoc, tak więc dziś też na nią liczę i wasze 15 minut cennego czasu.
Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i pozostało mi zebranie odpowiedzi w ankiecie.
Ankieta dotyczy postrzegania i oceny wydarzeń e-sportowych i targów gier komputerowych w czasie pandemii Covid-19.
Więc jeśli ktoś z Was uczestniczył w wydarzeniu stacjonarnym Intel Extreme Masters w Katowicach lub Poznań Game Arena w latach 2021-2022 zapraszam do udziału w ankiecie. Jeśli macie znajomych którzy brali takowy udział byłbym wdzięczny za podesłanie im ankiety.
Żeby nie było, że chce za darmo, tym razem wśród osób które wypełniły ankietę zrobię #rozdajo kodu do PysznePl za 50zł. Jeśli będzie duże zainteresowanie poleci drugi kod.
Aby wziąć udział należy wpisać w dowolną odpowiedź tekstową z ankiety "Wykop.pl - "nick osoby" oraz zaplusować ten wpis.
Link do ankiety: https://forms.gle/qhMtqpNUKrpFuy7u8
#csgo #leagueoflegends #starcraft2 #iem #pga #katowice #poznan #ankieta #pomocy
@Wrrronika zawsze czyli kiedy? Poza tym jest to pierwszy post, który mówi o nagrodzie. Ehhh wykop
@wozon dzięki