Aktywne Wpisy
kyIiejenner +53
TO NIE INSTAGRAM!!!!!!!
SzycheU +88
Fajne to #lato, takie, że pogotowie do mnie do pracy musiało przyjechać.
W ubiegłym roku taka sytuacja była dwa razy, w tym roku pierwsza.
Rok temu po drugiej takiej sytuacji robiłem badania - we krwi wszystko w normie, cukier i ciśnienie tez, ekg czy jak to się tam zwie też miałem robione, nie będę się rozpisywał.
Neurolog stwierdził, że to po prostu przegrzanie.
Mam 24 lata, nie jestem otyły (57 kg
W ubiegłym roku taka sytuacja była dwa razy, w tym roku pierwsza.
Rok temu po drugiej takiej sytuacji robiłem badania - we krwi wszystko w normie, cukier i ciśnienie tez, ekg czy jak to się tam zwie też miałem robione, nie będę się rozpisywał.
Neurolog stwierdził, że to po prostu przegrzanie.
Mam 24 lata, nie jestem otyły (57 kg
Oczywiście przypominajka zniknie a ja przeproszę wszystkich jak ktoś pokaże prawdziwy atak ze strony PO na konfederację. Taki prawdziwy atak z uzasadnieniem.
Dziś w bonusie - pokażę jakimi hipokrytami są zwolennicy konfederacji. Dla przykładu @Desmodan:
- wyzywa użytkownika @aarahon od wariatów - https://wykop.pl/wpis/72393379/kontynuuje-codzienna-przypominajke-ze-nikt-z-ko-po#255895503
- wyzywa użytkownika @aarahon od psów - obrazek
a później leci pod spódnice moderacji zgłaszać go jako tego który obraża innych. Niech żyje hipokryzja zwolenników konfederacji xD
P.S. Moderacja uznała że nazywanie kogoś "wariatem" nie jest wyzwiskiem.
@merciless85: będzie kolejne.
@Kalifornix: nie ładnie. A czy ładnie to tak pozwalać na obrażanie mnie i odbierać możliwość zgłaszania wpisów i komentarzy które mnie szkalują?
@merciless85: nie od dziś wiadomo że osobom które mówią prawdę zamyka się usta ;)
@Arcyksienciuniu: droga panno, widzę że tradycja mocno, sugerowanie problemów z głową było jednym ze sposobów walki z przeciwnikami politycznymi w zsrr. Zwolennicy konfederacji widać dalej z tego korzystają ;)
No to przepraszaj, albo rób fikoły, że to nie jest atak polityczny ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
typie robisz multi zeby spamowac ze cie zbanowali nieslusznie bo sie pokluciles o jakies gowno nieznaczce polityczne bzdury na portalu z kadłubkami.
na uj wy walczycie i spamujecie polityką na wypoku jak ta strona umarła albo ledwo dyszy i nikogo nie przekonacie do moiszych racji( tak samo konfiarze ireszta) nie ma to wplywu na liczbe glosów. tym bardziej win
tu można komentować i się śmiać
@Arcyksienciuniu: czemu kłamiesz? Nie pokłóciłem się z nikim, powód dlaczego piszę podałem.
@Arcyksienciuniu: o, i odpaliło się mówienie w stylu "towarzysze". xD Eh, kobiety konfederacji ¯\(ツ)/¯
@Kalifornix: na przykład to. Wskażesz moje kłamstwo?
@Kalifornix: jak wyżej, wskażesz kłamstwo?
@Kalifornix: na przykład to. Wskażesz moje kłamstwo?
@Kalifornix: jak wyżej, wskażesz kłamstwo?
@Kalifornix: a może dlatego że tych kłamstw nie ma? Ja jak oskarżam kogoś o kłamstwo to wskazuję je. Dla przykładu - nazwałeś mnie hipokrytą bo insynuuje komuś kłamstwo, ja tej osobie wskazałem chociaż co jest kłamstwem w tej wypowiedzi. Gdyby mnie poprosiła to wskazałbym też prawdę, wraz ze źródłem. Ja tak robię bo w ten
Ja z przyjemnością wskażę:
Masz tu wypowiedź Budki, a nie widzę przeprosin kłamczuchu( ͡º ͜ʖ͡º)
@kiszczak: no i gdzie w tej wypowiedzi Budki jest atak?
https://www.sejm.gov.pl/sejm9.nsf/komunikat.xsp?documentId=4774505381CECC10C1258918007022FA