Wpis z mikrobloga

@Jarusek: Meh, ja pamiętam jak szury z lewicy chciały zakazać wychodzenia z domu bo ktoś ich przekonał, że panuje śmiertelnie niebezpieczny wirus i ludzie umierają na chodnikach grupowo xD
@Jarusek: xD
Wskażesz mi te TŁUMY ludzi, któryumi straszyła lewica, którzy poumierali, chciałbym zobaczyć jak człowiek pada przez covid na chodniku, chciałbym widzieć chorego na covid.

Bo wszędzie sraliście i straszyliście "kolegą kolegi".
Sam dostałem pozytywny wynik covida a szczepionki nie brałem, 2tyg urlopu na L4 z piwem i grami.
Jakoś mnie i kilkunastu znajomych ten ŚMIERTELNIE NIEBEZPIECZNY wirus nawet nie zmęczył.

Był tak śmiertelny, że aż musiałem dziennie aplikować sobie
@Jarusek: W pracy mam około 450 osób na zmianę, w drugiej mam 20 osób.
U nikogo nikt młody z samego covida nie umarł, zazwyczaj byli to pijacy, palacze i osoby, który nadużywały innych używek.
Poza nimi każdy kto przeszedł ten wymyślony śmiertelny wirus żyje i ma się dobrze
@Jarusek: Znam 3 osoby chore na raka ¯\(ツ)/¯
Od miesiąca 2

Nastraszyła lewica wirusem i robiła z ludzi idiotów.
Gdyby ten wirus był naprawdę tak śmiertelny, to politycy by chodzili w kombinezonach.

Czytałeś o pożarze śmieci toksycznych ostatnio?
Politycy mówili, że to nic poważnego a chodzili w maskach.
Więc jak mówili, że wirus jest śmiertelny a chodzili bez masek to robili was w totalnego #!$%@?
@To_ja_moze_pozamiatam: Taka była wasza narracja, że to mega hiper ultra śmiertelny wirus, który zabija każdego wszędzie i zawsze.
Więc nie #!$%@? w drugą stronę, bo wasza narracja skupiała się na zastraszaniu ludzi i zamykaniu w domach nieposłusznych szurskiej ideologii.

Do dziś pamiętam polityków tfu. lewicy, którzy chcieli zamykać ludzi za to, że nie przyjęli jakiejś nieprzebadanej szczepionki i o waszych faszystowskich sposobach na paszporty covidowe i rasistowską segregację ludzi
że nie przyjęli jakiejś nieprzebadanej szczepionki

@MePix: szczepionka jak najbardziej była przebadana. To że ty nie rozumiesz czym są badania nie uprawnia cie do rzucania takich stwierdzeń