Aktywne Wpisy
Krafcuu +72
Cześć,
Mam zamiar kupić piekarnik. Kwota którą posiadam to 2500 zł. Używał go będę do podstawowych czynności. Czasem jakiś placek. Czasami jakiś kurczak itp. Oczywiście chciałbym najlepsza jakość za najniższą cenę he he. Nie potrzebuje jajkach super funkcji typu samooczyszczenie. Jak najbardziej energooszczędny. #piekarnik #pytanie #porada #zakupy #mediaexpert
Mam zamiar kupić piekarnik. Kwota którą posiadam to 2500 zł. Używał go będę do podstawowych czynności. Czasem jakiś placek. Czasami jakiś kurczak itp. Oczywiście chciałbym najlepsza jakość za najniższą cenę he he. Nie potrzebuje jajkach super funkcji typu samooczyszczenie. Jak najbardziej energooszczędny. #piekarnik #pytanie #porada #zakupy #mediaexpert
daeun +136
Nie ma lepszej reklamy dla elektromobilności jak samochód elektryczny, który pali sie tuż obok drzwi wejsciowych do salonu sprzedaży. The future is now, old man xDD
#bekazlewactwa #motoryzacja #samochody #heheszki #mercedes
#bekazlewactwa #motoryzacja #samochody #heheszki #mercedes
Kandyduje z Konfederacji...
https://wykop.pl/link/7184123/generator-plazmowy-ktory-leczy-z-depresji-i-autyzmu
#polityka #bekazkonfederacji #szury #bekazprawakow #neuropa
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Wskażesz mi te TŁUMY ludzi, któryumi straszyła lewica, którzy poumierali, chciałbym zobaczyć jak człowiek pada przez covid na chodniku, chciałbym widzieć chorego na covid.
Bo wszędzie sraliście i straszyliście "kolegą kolegi".
Sam dostałem pozytywny wynik covida a szczepionki nie brałem, 2tyg urlopu na L4 z piwem i grami.
Jakoś mnie i kilkunastu znajomych ten ŚMIERTELNIE NIEBEZPIECZNY wirus nawet nie zmęczył.
Był tak śmiertelny, że aż musiałem dziennie aplikować sobie
U nikogo nikt młody z samego covida nie umarł, zazwyczaj byli to pijacy, palacze i osoby, który nadużywały innych używek.
Poza nimi każdy kto przeszedł ten wymyślony śmiertelny wirus żyje i ma się dobrze
Od miesiąca 2
Nastraszyła lewica wirusem i robiła z ludzi idiotów.
Gdyby ten wirus był naprawdę tak śmiertelny, to politycy by chodzili w kombinezonach.
Czytałeś o pożarze śmieci toksycznych ostatnio?
Politycy mówili, że to nic poważnego a chodzili w maskach.
Więc jak mówili, że wirus jest śmiertelny a chodzili bez masek to robili was w totalnego #!$%@?
A teraz "konfa pierwsza straszyła"
@MePix: :D Ale uświadom sobie wreszcie, że ludzie nie muszą padać na ulicy żeby problem istniał :D
Więc nie #!$%@? w drugą stronę, bo wasza narracja skupiała się na zastraszaniu ludzi i zamykaniu w domach nieposłusznych szurskiej ideologii.
Do dziś pamiętam polityków tfu. lewicy, którzy chcieli zamykać ludzi za to, że nie przyjęli jakiejś nieprzebadanej szczepionki i o waszych faszystowskich sposobach na paszporty covidowe i rasistowską segregację ludzi
@MePix: szczepionka jak najbardziej była przebadana. To że ty nie rozumiesz czym są badania nie uprawnia cie do rzucania takich stwierdzeń