Aktywne Wpisy
washington +97
#wojna #ukraina #rosja
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
izzo +89
Od Atlantyku po Pacyfik. Wczoraj przednie koło mojego czerwonego rumaka zostało zamoczone w Oceanie. Ogólnie wyszło 6800km w czasie 52 dni jazdy, co daje średnio 130km dziennie, nie najgorzej. Niesamowita to była przygoda, pierwsze dni wyprawy wydają się bardzo odległe, bo każdego dnia działo się bardzo dużo.
Dziękuję wam za wsparcie, dziękuję @metaxy za rady odnośnie kolana, które od Chicago działało już perfekcyjnie.
Teraz pora na trochę wakacji, nadal mam ponad dwa tygodnie do lotu powrotnego, więc trochę pokręcę się po wybrzeżu. Chciałem się po kąpać, ale woda w Pacyfiku jest okrutnie zimna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#roweremprzezusa #szosa #gravel #rower #podroze
https://youtube.com/@piotrkwiatkowski1017
Co tam z kolanem się działo i jak to rozwiązałeś?
@pietia94: Teraz dajesz po dnie na drugą strone ( ͡° ͜ʖ ͡°)