Aktywne Wpisy
KingaM +54
Teraz na pewno zniszczę #kapitalizm, wczoraj przed zamknięciem marketu oświęciłam wszystkie lampki i wsadziłam do testu najwięcej pobierające światła żarówki i mam prawie pewność że będą się świecić przez całą niedzielę i w poniedziałek rano pójdę i jestem prawie pewna że nikt tego nie wyłączy. Ceny na klientów na pewno nie przerzuca bo wojna marketów jest za ostra i byłoby to s---------o, pewnie zakażą pracownikom czajnika, trochę mam moralniaka
Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Rozumiecie? Hobby takie jak akwarystyka zapaliło jej lampkę, że to jest fejk.
A dlaczego? Bo nawet kobiety wiedzą, że chady i oskarki nie zajmują się takimi niszowymi hobby jak zbieranie znaczków czy akwarystyka. No ludzie, oni zajęci są pukaniem Julek.
Także nawet hobby może was zdradzić xDD
#zwiazki #tinder #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
slabym aparatem i skojarzyla ze chad nie moze byc biedakiem wiec predzej to bym obstawial
@GhostTrick: ale jak to w ogole sie ma do tego co napisal OP xD zreszta za przytoczenie giga chada z hollywood jako argumentu do obalenia czegokolwiek powinien być ban na miesiąc przysięgam.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@czescmampytanie @RudyZibi @loczyn: Żyjemy już w clown world, to czego się spodziewać ;) Rozmawiamy jednak o tym jak postrzegają go dziewczyny, które raczej mają go wciąż za czada niezależnie od zainteresowania grami.
To co sobie myślą jakieś progresywne portale, oszalałe aktywistki i cała reszta tego cyrku, który nienawidzi niezależnych mężczyzn - to jest inna dyskusja.
Zresztą OP zaczął od fałszu, podając się za kogoś kim nie jest, a potem się dziwi, że jakaś dziewczyna się poznała - mogła mieć podejrzenia już po sposobie pisania, a ta cała akwarystyka była
Skąd go w ogóle wytrzasnąłeś? Gdzie to napisałem? Byłem w długoletnich związkach, ale wykopek wie lepiej ode mnie xd
Widzisz gdzieś tu tag #przegryw ?
@GhostTrick: nadinterpretujesz. Nie powiedziałem, że nie możesz. Oczywiście, że czad może, ale pewne hobby są tak niszowe, że gość który tak wygląda RACZEJ się nimi nie zajmuje, bo albo wymagają od niego innego życia, albo dużego nakładu
@GhostTrick: ale rozumiesz ze on jest swiatowej sławy aktorem i nijak ma sie do tego wątku. i tak jak wyżej, nie chodzi o to że facet z wyglądowej topki nie
@gromak: co za debilizm xD ta normalnie gościu codziennie ćwicze swoj wzrost, szerokość barków, kości oczodołowe i całą resztę.