Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak byłem młodszy i zrobiłem sobie konto chada, by zobaczyć jak oni mają łatwo w życiu, ale postanowiłem, że będę pisał normalnie, tak jakbym był to ja. No i zrobiłem konto na tinderze, pary wpadały jak szalone, z kilkoma dziewczynami popisałem z nudów, ale jedna rozmowa zapadła mi w pamięć. Doszliśmy do tematu hobby no i mówię jej, że jednym z moich hobby jest akwarystyka i pokazuje jej zdjęcie mojego zajebistego akwarium. Dziewczyna po chwili odpisała, żebym zrobił sobie zdjęcie przy tym akwarium bo wydaje jej się, że jestem fejkiem xD

Rozumiecie? Hobby takie jak akwarystyka zapaliło jej lampkę, że to jest fejk.
A dlaczego? Bo nawet kobiety wiedzą, że chady i oskarki nie zajmują się takimi niszowymi hobby jak zbieranie znaczków czy akwarystyka. No ludzie, oni zajęci są pukaniem Julek.

Także nawet hobby może was zdradzić xDD

#zwiazki #tinder #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aldehyd_Glutarowy: ło Panie, ale eleganckie aranżacje! Zazdro mocno, też chciałbym umieć takie robić. Roślinki wyglądają na mega zdrowe, więc na pewno CO2 + nawożenia jest tam "grane". Jaki rozmiar tego szkiełka?
  • Odpowiedz
Henry Cavill na powodzenie raczej nie narzeka, a maluje figurki Warhammera i ma w------e w to wszystko.

@GhostTrick: ale jak to w ogole sie ma do tego co napisal OP xD zreszta za przytoczenie giga chada z hollywood jako argumentu do obalenia czegokolwiek powinien być ban na miesiąc przysięgam.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: Masz gościa który jest ultimate chadem i równocześnie ma nerdowe hobby - zgodnie z teorią OPa chady z bajki (czy tam Hollywood, na jedno wychodzi) nie powinny się czymś takim zajmować, tylko spędzać czas zaspokajaniu się Julkami.
  • Odpowiedz
Henry Cavil wlasnie zostal ostatnio nazwany incelem

@czescmampytanie @RudyZibi @loczyn: Żyjemy już w clown world, to czego się spodziewać ;) Rozmawiamy jednak o tym jak postrzegają go dziewczyny, które raczej mają go wciąż za czada niezależnie od zainteresowania grami.
To co sobie myślą jakieś progresywne portale, oszalałe aktywistki i cała reszta tego cyrku, który nienawidzi niezależnych mężczyzn - to jest inna dyskusja.

Zresztą OP zaczął od fałszu, podając się za kogoś kim nie jest, a potem się dziwi, że jakaś dziewczyna się poznała - mogła mieć podejrzenia już po sposobie pisania, a ta cała akwarystyka była
  • Odpowiedz
@Aldehyd_Glutarowy: po pierwsze, żeby mieć wygląd "czada" to trzeba na ten wygląd poświęcać czas, codziennie. Po drugie, żeby mieć tak utrzymane akwarium z takimi roślinami, to trzeba temu poświęcać czas, codziennie. Żeby było Cię stać na poświęcanie na to kasy, musisz pracować dużo albo na bardzo wysokim stanowisku, codziennie. Ty pracujesz w g---o pracy, nie masz doświadczenia z kobietami i hodujesz rybki, dziwisz się, że pierwsza, empatyczna kobieta na twojej
  • Odpowiedz
@gromak: głupi to jesteś ty, bo nie znasz mnie i p--------z kocopoly.

Nie masz doświadczenia z kobietami

Skąd go w ogóle wytrzasnąłeś? Gdzie to napisałem? Byłem w długoletnich związkach, ale wykopek wie lepiej ode mnie xd

Widzisz gdzieś tu tag #przegryw ?
  • Odpowiedz
Tymczasem OP @Aldehyd_Glutarowy chce mi powiedzieć, że czad z topowymi genami nie może sobie zbierać znaczków jak sobie zapragnie? XD Że niby goście z topowymi genami nie robią sobie co chcą? XD

@GhostTrick: nadinterpretujesz. Nie powiedziałem, że nie możesz. Oczywiście, że czad może, ale pewne hobby są tak niszowe, że gość który tak wygląda RACZEJ się nimi nie zajmuje, bo albo wymagają od niego innego życia, albo dużego nakładu
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: Masz gościa który jest ultimate chadem i równocześnie ma nerdowe hobby - zgodnie z teorią OPa chady z bajki (czy tam Hollywood, na jedno wychodzi) nie powinny się czymś takim zajmować, tylko spędzać czas zaspokajaniu się Julkami.

@GhostTrick: ale rozumiesz ze on jest swiatowej sławy aktorem i nijak ma sie do tego wątku. i tak jak wyżej, nie chodzi o to że facet z wyglądowej topki nie
  • Odpowiedz
po pierwsze, żeby mieć wygląd "czada" to trzeba na ten wygląd poświęcać czas, codziennie.

@gromak: co za debilizm xD ta normalnie gościu codziennie ćwicze swoj wzrost, szerokość barków, kości oczodołowe i całą resztę.
  • Odpowiedz