Jak jedzie się na 3 dniowy festiwal i jest potrzebna przez 3 noce fajna 8 godzinna fazka do słuchania muzyki i zabawy w gronie znajomych w godzinach 20:00 do 4:00 to co wybrać? O 20 można zacząć spożywanie, o 5 powrót do kwatery, spanie do 12, regenracja w dzień i potem znów o 20 zaczynamy. I tak 3 dni.
W praktyce to wygląda tak że zwykle uczestnicy takich imprez biorą co w rączki wpadnie bez ładu i składu ale zastanawiam się czy ktoś doświadczony mógły polecić specyfik/specyfiki które będa optymalne do zabawy w tym trybie?
@cebularz_szkorbutnikowy: ja zaliczyłem 7 dniowy festiwal i wymyślenie tego co brać nie było problememxD co prawda tylko tylko 4 dni były mocno imprezowe, ale nadalxD
Napisz lepiej co lubisz, do czego masz dostęp będzie prościej
@Jakis_Leszek: No tak to do tej pory wyglądało, ale po prostu zacząłem się zastanawiać aby na najbliższą okazję zaplanować sobie co i w jakich ilościach, aby uzyskać jak najlepsze efekty przy jak najmniejszych skutkach ubocznych.
@4mmc-enjoyer: Właśnie kryształu chyba wolałbym unikać, chyba że np wziąc tylko na ostatni dzień. Bo doświadcznie mi mowi ze jak jest duzo kryształu to po powrocie z koncertu zamiast iśc spać o 5 zeby sie zregenerowac to sie siada do stołu i siedzi do 12 w poludnie xd a potem czlowiek juz r-------y
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Jak jedzie się na 3 dniowy festiwal i jest potrzebna przez 3 noce fajna 8 godzinna fazka do słuchania muzyki i zabawy w gronie znajomych w godzinach 20:00 do 4:00 to co wybrać?
O 20 można zacząć spożywanie, o 5 powrót do kwatery, spanie do 12, regenracja w dzień i potem znów o 20 zaczynamy. I tak 3 dni.
W praktyce to wygląda tak że zwykle uczestnicy takich imprez biorą co w rączki wpadnie bez ładu i składu ale zastanawiam się czy ktoś doświadczony mógły polecić specyfik/specyfiki które będa optymalne do zabawy w tym trybie?
#narkotykizawszespoko
Napisz lepiej co lubisz, do czego masz dostęp będzie prościej
Bo doświadcznie mi mowi ze jak jest duzo kryształu to po powrocie z koncertu zamiast iśc spać o 5 zeby sie zregenerowac to sie siada do stołu i siedzi do 12 w poludnie xd a potem czlowiek juz r-------y