Aktywne Wpisy
G06DbT +33
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
https://twitter.com/__Lewica/status/1689280150586712064?s=20
#koronawirus #covid #covid19 #bekazlewactwa #polityka
źródło: lewica
Pobierzźródło: FutxMl2XsAUtnG7
Pobierzźródło: tak dla obowiązkowych szczepień
Pobierzźródło: temp_file2951930185225608391
PobierzCo najlepsze po moim wpisie, naliczyłem 4 prawie takie same. A i tag #polityka został dodany.
I to ty zakładasz chyba, że za kształt obecnego świata winny jest jakiś urojony komuniści, a nie na przykład działania korporacji, bo te akurat konfederacji przeszkadzają tylko jak ich banują ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dla mas socjalizm, żeby mieli co żreć i mieli siłę pracować w korporacjach. Dla elity korporacje.