Aktywne Wpisy

tojapaweu +130
Generalnie to co ten chłopak winny, że jest amatorem i przerosła go moc auta? Biorę udział w zawodach to nie myślę czy stoją ludzie tylko myślę o rywalizacji.
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

"trend że faceci nie chca już latać za kobietami". A żebyście wiedziały. Byłem w paru związkach i już od dawna mam dosyć. Nie mam konta a chciałem dodać coś od siebie.
Po pierwsze dawanie ciągle atencji księżniczkom jest bardzo męczące. Trzeba się starać przed związkiem i podczas związku bo jak nie da się wystarczająco atencji to znajdzie się inny fagas. Ciągła praca. A najczęściej jest tak że jest zero atencji w nasza stronę.
Po drugie, przyjęło się że to my musimy zagadać, wziąć na siebie ryzyko odrzucenia, to my musimy mieć śmieszny tekst, bajere i błysk w oku. I w 95% zostajemy odrzucani, więc po co się starać na te 5%?
Po trzecie, jak nie chce się mieć rodziny TO CO TAKIEGO KOBIETA WNOSI DO NASZEGO ŻYCIA? kompletnie nic. Dodaje tylko pracę (atencja), brak czasu(wymyślanie różnych pierdół) i martwicę mózgu (słuchanie o jej głupotach).
A teraz anegdotka z mojego życia. Od kiedy poszedłem w stronę MGTOW i traktuje kobiety jak facetów to mam time of my life. Nie chcę się rozpisywać zbytnio ale w ciągu ostatnich 3 miesiecy, 6 kobiet do mnie zagadało ot tak na mieście. Dwie w pubie, dwie w sklepie i dwie na ulicy. Jak przez 13 lat mojego dorosłego życia żadna do mnie nie zagadała to teraz próbują. A najśmieszniejsze jest to że próbują tak tragicznie że odpowiadam im ich własnymi tekstami. Niech się uczą co to znaczy być odrzucany w 95%. I niech zaczną może chodzić na lekcje pua bo te teksty są słabe. Kilka z nich:
Ona:"o nieźle wyglądasz, może postawisz MI drinka" ja: hahahahhaha, ja mam ci coś postawić? I co jeszcze?
Ona:"jesteś taki wysoki, mógłbyś mi to podać, a w ogóle grasz w kosza, poszłabym ciebie zobaczyć". Ja: oczywiście że pomogę, i tylko dlatego że jestem wysoki to od razu zakładasz ze gram w kosza? Co zaraz się spytasz czy powietrze jest rzadsze na mojej wysokości?
Ona:" tobie bym pozwoliła zrobić wszystko że sobą " ja: przepraszam ale jesteś trochę creepowa, taki tekst do nieznajomego? Muszę wracać do znajomych.
Ona:"podobasz mi się" ja: ok? I co z tego? Coś więcej? Mam dziewczynę, pa.
#p0lka #zwiazki #wygryw #mgtow
Nie, nie są to moje urojenia z piwnicy. Chadlight tutaj, były model z wybiegów.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
─────────────
@wojtek-m: ja przez spektrum autyzmu jestem dziwakiem od zerówki więc przyzwyczaiłem się do tego xD Wypracowana na przestrzeni lat niewrażliwość na krzywe spojrzenia zapewniła mi luksus życia w zgodzie ze sobą, mówienia prawdy i bycia uczciwym choćby mnie to kosztowało łatkę p----a.
@wojtek-m: No ja tak żyję już 22 lata. Cała reszta tej odpowiedzi wskazuje, że jesteś po prostu mobbingowany i stalkowany przez te szmule a z tym powinien pomóc Sąd Pracy
0/10