Aktywne Wpisy

Minieri +227
Bednarek wpada w słowotok i majaczy coś o polaryzacji w narodzie xD
Mirror: https://streamin.one/v/f79a57b4
#mecz #meczgif #reprezentacja
Mirror: https://streamin.one/v/f79a57b4
#mecz #meczgif #reprezentacja

Megasuper +26
Kiedy wybucha pożar i giną ludzie, to okazuje się, że 72% ofiar nie ma na sobie żadnych oparzeń. Umierają od zatrucia dymem!
Siedem na dziesięć ofiar pożarów umiera z powodu zatrucia toksycznymi gazami, które wraz z dymem uwalniają się z płonących mebli, podłóg, dywanów.
MOŻESZ W PROSTY SPOSÓB URATOWAĆ SIEBIE I SWOICH BLISKICH ❗
Wychodzisz
Siedem na dziesięć ofiar pożarów umiera z powodu zatrucia toksycznymi gazami, które wraz z dymem uwalniają się z płonących mebli, podłóg, dywanów.
MOŻESZ W PROSTY SPOSÓB URATOWAĆ SIEBIE I SWOICH BLISKICH ❗
Wychodzisz
źródło: temp_file3827812736959442332
Pobierz

PS. wiem, że p--------k i brud ale wóz musi latać a nie być pięknym ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#motoryzacja #toyota #ciekawostki
źródło: e9012aa781549d59feadd700590c258ff351b7fc7eb69083e9056ab6b1095915
Pobierzfotel miał być jak nowy. ma ślady używania i na zdjęciu zawsze wszystko ładniej wygląda.
też mam takie fotele w swojej cegle i tylko na zdjęciu tak ładnie wyglądają ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file6463751960717037899
Pobierz@Jelen_Szlachetny kierownicę to sam nie wiem co dopadło czy ktoś miał sygnety czy jakiś wściekły pies się rzucił ale jest tak wygryziona, że nawet nieprzyjemnie trzymać bez tego pokrowca
850 ze zdjęcia ma jakieś 300kkm przebiegu, mam drugą z takimi samymi która ma 120kkm i wyglądają dużo lepiej.
Miałem kiedyś do czynienia z Volvo 740 (albo 940, nie pamiętam - ale to i tak jeden kit). Na szafie 340 tys. km, ale wnętrze trochę zmęczone. Nie, że zniszczone, czy wystarte, po prostu jak się usiadło w fotelu, to wszystko sprawiało wrażenie poluzowanego lub zużytego. W fotel się wpadało, pokrętła chodziły bez żadnego oporu, lewarek wyślizgany, luźne lusterko wsteczne itp. Ciężko to opisać, bo na oko wszystko w
@plpi2018:
W teorii tak, ale w praktyce to w dalszym ciągu w wielu przypadkach są bezproblemowe w codziennym użytkowaniu i przyjemne w jeździe samochody.
Osiemseta chociaż R/T5R/jakaś benzyna z turbo, czy byle kundel z TDI? ( ͡º ͜ʖ͡º)
A tak serio, zacne żelazo, trzymaj je na chodzie jak najdłużej :)
Sam do niedawna miałem Alfę 164 i był to samochód, który potrafił prosto w mordę wyśmiać wszystkie stereotypy dotyczące starych włoskich aut. No, poza jednym, czyli dostepnością części.
zbieram się by jedną sprzedać by mieć miejsce na erkę w Kombii, żonę jakoś przekonam xD
nawet do 850 z początku produkcji jest problem z częściami, górną łapę silnika zamawiałem ze Szwecji, mocowania belki stabilizującej to w ogóle ciężki temat i nawet ze Szwecji jąkanie zamówi trzeba tygodniami czekać.
A co tu przekonywać? Mówisz, że "patrz jak ładnie ten samochód w żółtym kolorze wygląda, a kombi jest pakowne i praktyczne. Trzeba w końcu dorosnąć" ( ͡° ͜ʖ ͡°)