Wpis z mikrobloga

@jan-koper Te smaki coli są dla mnie niezrozumiałe.

Limonka, wanilia, wiśnia... Kto to #!$%@? pije. W ogóle o wiele lepiej smakuje Pepsi zero niż Cola. Nie wiem czym jest to spowodowane ale czuć bardzo mocno utratę smaku, nie pamiętam kiedy ostatni raz piłem cole. Możliwe że gdzieś z 12 lat temu gdy zabijałem jej smak wódką...
  • Odpowiedz
@Patiomkin: przecież jest i jest to jedyna obecnie smaczna coca cola.

Od coca coli zwykłej czy pepsi lepsza jest cola marki Carrefour bez żadnych #!$%@? słodzików
  • Odpowiedz
@matiJ: Najlepiej smakuje świeża po otwarciu jak już straci trochę gazu to smak szybuje w dół ale wciąż jest pijalna. Tylko nigdy przenigdy nie chłódź tej coli w lodówce ani nie dodawaj do niej lodu bo będzie smakować jak totalny syf.
  • Odpowiedz
niech przywrócą Cherry Colę, to raz na jakiś czas sięgnę po puszkę.

@Patiomkin: trafiłem zagranico na takie małe puszki cola cherry z cukrem i powiedziałbym, że jest OK
co ciekawe wyprodukowana była w Polsce ;] nadruki w naszym języku i miała naklejki-etykiety zagraniczne

ale.przexiez cały czas cola
  • Odpowiedz
niech przywrócą Cherry Colę, to raz na jakiś czas sięgnę po puszkę.

@Patiomkin: jako zatwardziały fan starej cherry coke stwierdzam, że na południe od polskiej granicy można kupić cherry coca cole ktora smakuje bardzo podobnie do tej naszej ukochanej i nieodżałowanej. Jedno z moich największych zaskoczeń na węgrzech xD
coo84 - > niech przywrócą Cherry Colę, to raz na jakiś czas sięgnę po puszkę.

@Patio...

źródło: image_2023-08-08_183056737

Pobierz
  • Odpowiedz
@GryzeKisiel ale.przexiez cały czas cola cherry jest xd nawet w puszkach tylko ma inną etykietę

@JokerBonifacy: Nieee, jest tylko w wersji "zero" i smakuje inaczej. Kiedyś kupowałem bardzo dużo cherry coke i uwielbiałem, od kiedy weszła ta nowa wersja to kupiłem kilka razy i bleh, średnia. A nie jest to kwestia nastawienia, bo myślałem, że po prostu zmienili etykietę :D
  • Odpowiedz
@Titsuman to nie jest prawda, cola zero smakuje prawie identycznie jak normalna jak odzwyczaisz się od oryginalnej, wiem co mówię, bo piłem 2l cukrowej codziennie przez parę lat i bezcukrowe nie przechodziły mi kiedyś przez gardło
  • Odpowiedz