Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +102
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Grash-Varrag-Arushat +324
Dziewczyna mojego ziomka go zdradziła i wysłała mu coś takiego XDD
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
Ciekaw jestem jak to powyższe skomentuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ImienioslawNazwiskowski daj link bo szczerze mwoaic nie słyszałem
@thority tak w ogóle to jestem za tępieniem kazdej patologii i nie ma dla mnie znaczenia czy to Wisła, Legia, Lech czy Warta. Nikt tak Wisły nie rozwalił jak wlasnie "dobte chlopaki". Ale co ja moge wiedziec, jestem piknikiem.
Sam kiedys mieszkałem "na terenie" Cracovii ale ze nie bylem "dobrym chlopakiem" z zadnego klubu to nigdy nie mialem zadnych nieprzyjemosci. Takie sytuqcji raczej niedotycza zwyklych ludzi.
Reszty szukaj na portalach społecznościowych hooligans.cz
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.