Wpis z mikrobloga

#przegryw #femdomkadlaanonka Chciałbym tak służyć jako pies dla takiej lewackiej andżeli już sobie wyobrażam jak przychodzi na chate wnerwiona i zaczyna mnie cisnąć od prawackich psów a ja jako grzeczny kundel siadam na kolankach przed kanapą i czekam aż pani w swoich czarnych rajstopkach usiądzie i jednym szybkim ruchem wsunie mi swoją stupcię prosto do mordy boże nie mógłbym opanować swojego podniecenia i lizał kciuczek jak szalony
Pobierz DzikiWonsz221 - #przegryw #femdomkadlaanonka Chciałbym tak służyć jako pies dla takie...
źródło: z26385283FBW,Sierp-i-mlot-na-profilu-dzialaczki-Lewicy
  • 30
Poznałem trochę ludzi wege, mam też w rodzinie i dużo z nich ma różne problemy psychiczne, żeby wymienić tylko 4 przypadki to borderline, 2xdepresja i autyzm, a znam więcej. Więc może to nie jest chore psychicznie, ale w dziwny sposób przyciąga ludzi z problemami natury psychicznej. Może to kwestia tego, że ludzie słabi psychicznie nie potrafią sobie poradzić z faktem że przez nich zabite jest żywa istota.

Nikt tego nie potwierdził naukowo.
@DzikiWonsz221: w takich ultra lewaczkach zawsze bawi to, że gdyby pojawił się odpowiedni typ, to mógłby mieć nawet ściany wytapetowane swastykami, a wieczorkami wyskakiwać z wiatrówką na miasto i strzelać do bezbronnych piesków, a laska błagałaby go, by traktował ją jak worek na nasienie i jeszcze latałaby mu po śrut xD
@DzikiWonsz221 przescrollowalem twój wpis i mignęło mi w oczach jej imię i nazwisko i tak kminie i myślę nosz gurwa skądś kojarzę aż se przypomniałem ze z nią pracowałem xDDD
@danky:

jakim #!$%@? swastyka jest zakazana a sierp i mlot dozwolony to mnie nie przestanie dziwic

ponieważ po osiągnięciu 100 000 000 (słownie: stu milionów) ofiar, zbrodnie się zerują ( ͡° ͜ʖ ͡°) naprawdę tego nie wiedziałeś?