Aktywne Wpisy

NicolasLatifi +254
POV: jest wigilia, godziny poranne, mama gotuje potrawy na święta. Ty popijasz ciepłe kakao i...jakie gry odpalasz na PC? #gry #nostalgia #retrogaming

JamesJoyce +37

Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
W mojej pierwszej pracy (korpo kilka lat temu) pierwszy raz miałam straszne zatrucie pokarmowe, to wzięłam w końcu urlop zamiast L4, bo moja matka mi powiedziała, że muszę iść po L4 do LEKARZA ZAKŁADOWEGO, a ja nie wiedziałam gdzie go znaleźć XD dobrze ze nie zapytałam szefowej, bo byłby wstyd do końca życia - pewnie byłabym jej anegdotą do opowiadania przy piwie że znajomymi
#pracbaza #korposwiat
Lepiej uczyć o patyczakach, co dany autor miał na myśli pisząc jakieś dzieło 100-200 czy więcej lat temu, albo postanowienia jakiegoś gówno sejmiku X lat temu.
Wypluwa Cię ten gówniany
@Anakee: noo przez takie pojęcie januszexy mają raj na ziemi, bo ciemnota tiktokowa nie przeczyta ze zrozumieniem ściany tekstu kiedy możesz brać urlopy takiej jak na żądanie, okolicznościowy + siła wyższa
take mamy społeczeństwo
@17loginbylzajety: ale co cię obchodzą ze inni nie będą znać swoich praw xD poznaj własne i korzystaj
@Limonene: takie, że później janusz oczekuje że swoich praw nie będę znał, bo inni nie znają i dają się dymać
@Anakee: w ten sposób możesz powiedzieć o autentycznie każdej jednej rzeczy jakiej się uczysz w szkole.
Co do pitu.. ja cię proszę, pity potrafią być tak bezsensownie pogmatwane, że daruj sobie takie teksty. Tego nieraz nawet księgowa nie ogarnia tak od ręki (ulgi na to, na siamto, ale tylko wtedy gdy tamto, a jak nie
@hniedziela546: u mnie tez, tylko ze kazdy mial w to wyjebongo, a potem na 100% te same osoby ktore w tamtym momencie myslaly "na #!$%@? mi to teraz, przeciez jak zaczne pracowac to sie sam naucze" pisza "JAK TO ZROBIC, W SZKOLE NIE NAUCZYLI" xD
Przyznam że jak miałem prace wakacyjne, to rozliczał mnie ojciec, a potem już pit elektroniczny (w praktyce: kliknięcie 2 razy "ok") xD co tu się rozlicza?