Wpis z mikrobloga

• 7
@yannikto: rafik od kilku tygodni prowadzi live na yt, tak zwany „wakacyjny run”. Ogólnie to co zarobil na walutach to tracił na indeksach. Miał kilka podejść do shorta na nasdaq i za kazdym razem w------l. Jak w końcu zaczął się osuwać to szybko zamknął na niewielkim zysku i dalej już kisił się na kablu. następnie odpalił shorty na daxie na full depo. Oczywiście zaraz po otwarciu pozycji dax wystrzelił niczym
  • Odpowiedz
  • 0
@elementarz1: niby kiedy mowil? Live bez slowa urwał, kliknął koniec i tyle plus dziwnym trafem nie zresetował aplikacji aliora by pokazac ile stracił. 1/2 depo spokojnie w plecy jak nie całość
  • Odpowiedz
  • 0
@elementarz1 to było dzień wcześniej jak nie miał żadnej pozycji otwartej. Pokazywał wtedy wszystko w aplikacji aliora. Później dopiero tego daxa otworzył. Jak miałby być 7k na minusie jak daxa otwierał przy 1.6kk depo(tyle ile wpłacił) i był w stracie pod koniec live około -800k.
Jak miałby wyleszczac frajerów na daxie? XD ludzi grających na cfd samemu mającym pozycje na cfd? Nie masz pojęcia o czym piszesz
  • Odpowiedz
  • 0
@elementarz1: kurde nakryłeś mnie. 2 lata publikowania zagrań na wykopie i dopiero Ty mnie rozgryzles.
Szkoda, że to demo inaczej może nie byłbym sfrustowanym przyjebem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
rozpisaleś sie jak na klasówce, a zaor mówil kilka dni temu że zamyka wszystko

nie pamiętam dokładnie, jechałem wtedy autem, może piątek koło 15:15, to było podczas rozmowy o tym ile zaplacił w tym rajdzie za prowizję,

@elementarz1: typowy sekciarz RaWała Dotacjowskiego. Obrona guru do końca przy użyciu kłamstw. O prowizjach było w środę, a w czwartek tak go wywiózł dax, że nawet zwieszonego aliora nie zrestartował, aby sekciarze jak
  • Odpowiedz