Wpis z mikrobloga

• 7
@yannikto: rafik od kilku tygodni prowadzi live na yt, tak zwany „wakacyjny run”. Ogólnie to co zarobil na walutach to tracił na indeksach. Miał kilka podejść do shorta na nasdaq i za kazdym razem #!$%@?. Jak w końcu zaczął się osuwać to szybko zamknął na niewielkim zysku i dalej już kisił się na kablu. następnie odpalił shorty na daxie na full depo. Oczywiście zaraz po otwarciu pozycji dax wystrzelił niczym
  • Odpowiedz
  • 0
@elementarz1: niby kiedy mowil? Live bez slowa urwał, kliknął koniec i tyle plus dziwnym trafem nie zresetował aplikacji aliora by pokazac ile stracił. 1/2 depo spokojnie w plecy jak nie całość
  • Odpowiedz
@LewCyzud: nie pamiętam dokładnie, jechałem wtedy autem, może piątek koło 15:15, to było podczas rozmowy o tym ile zaplacił w tym rajdzie za prowizję, 330k PLN i wszyscy mu odradzali Aliora, mówił wtedy, że zamyka wszystko i finalnie po odliczeniu tych prowizji jest 7k na minusie.

no i ja tego słuchałem u Kapitana Bomby, może Zaor to mówił po wyłączeniu streama i w sumie tak by bylo spoko bo kopiujący
  • Odpowiedz
  • 0
@elementarz1 to było dzień wcześniej jak nie miał żadnej pozycji otwartej. Pokazywał wtedy wszystko w aplikacji aliora. Później dopiero tego daxa otworzył. Jak miałby być 7k na minusie jak daxa otwierał przy 1.6kk depo(tyle ile wpłacił) i był w stracie pod koniec live około -800k.
Jak miałby wyleszczac frajerów na daxie? XD ludzi grających na cfd samemu mającym pozycje na cfd? Nie masz pojęcia o czym piszesz
  • Odpowiedz
@LewCyzud: ale ja mam w dupie czy on kłamał czy nie, nie słucham zooma dla zaora więc to musisz sobie sam przeżywać, ja tylko mówię, że mówil, że zamyka runa, to potem nie może już zadnej pozycji otwierać?

na jakim #!$%@? daxie, co mnie obchodzi dax którego brał?

wyleszczyć mianowicie tak, że np. nie powiedział ci że zamknał pozycje i teraz szukasz wszedzie odpowiedzi co zrobił zaor bo sam nie
  • Odpowiedz
  • 0
@elementarz1: kurde nakryłeś mnie. 2 lata publikowania zagrań na wykopie i dopiero Ty mnie rozgryzles.
Szkoda, że to demo inaczej może nie byłbym sfrustowanym przyjebem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
rozpisaleś sie jak na klasówce, a zaor mówil kilka dni temu że zamyka wszystko

nie pamiętam dokładnie, jechałem wtedy autem, może piątek koło 15:15, to było podczas rozmowy o tym ile zaplacił w tym rajdzie za prowizję,

@elementarz1: typowy sekciarz RaWała Dotacjowskiego. Obrona guru do końca przy użyciu kłamstw. O prowizjach było w środę, a w czwartek tak go wywiózł dax, że nawet zwieszonego aliora nie zrestartował, aby sekciarze jak
  • Odpowiedz