Aktywne Wpisy

Megasuper +111
Początek końca książula. #ksiazulo
źródło: temp_file4366204377600619953
Pobierz
anoysath +1217
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz

a za kase to sie bierze byle kogo
@JakeLockley: absolutnie tak sądzimy. Skoro Micka Jaggera nikt nie stygmatyzuje za to że miał w swoim życiu 13k kobiet to dlaczego kobiety mają być slutshamingowane za ułamek tego?
Ja jestem za zrownaniem wieku emerytalnego i obowiązkowym poborem dla kobiet ergo jestem też za równym traktowaniem w kwestii hipergamii. Nie warto być hipokrytą
@Invisiblinio: Większość kobiet nie robi tego za darmo i nie ma takiego spektrum wyboru.
@Invisiblinio: Oczywiście. Chad prawem, a nie towarem. Dlatego każda bez problemu sobie takiego znajdzie. W dodatku koleżanki na babskim spotkaniu przy popijaniu Prosecco wszystko potwierdzają. One miały Chada nie raz i jak tylko chcą, to mogą mieć kolejny raz. Każda z was jest piękna i urocza jak klapa od srocza, więc co się dziwić? Chad się po prostu należy.