Aktywne Wpisy
okretowy_sanitariat +256
Co zrobić z kotełam
- Eutanazja ( ͡° ʖ̯ ͡°) 20.9% (411)
- Wychować jak swoje 53.2% (1044)
- Zostawić tylko białe ( ͡º ͜ʖ͡º) 25.8% (507)
czleksztatny +58
ja #!$%@? i jak w tym kraju ma być dobrze? człowiek chce uczciwie pracować, zgodziłem się nawet na nocki i cały tydzień dyspozycji a tu jeden wielki #!$%@?
wiecie co zaważyło na decyzji? bo rozmowa poszła świetnie menedżerka bardzo mnie polubiła, wyszedłem na ogarniętego i zorganizowanego
wiecie #!$%@? o co poszło? że nie mam statusu studenta xD wolą wziąć gościa który się zwolni po wakacjach i znów będą musieli szukać jakiegoś frajera ale co z tego, tamtem niewolnik jest tańszy w utrzymaniu wiadomo
#!$%@? chciwe korpo
i nie to że najeżdżam też na kierownictwo tej konkretnej restauracji, ja im wręcz współczuje bo oni muszą się trzymać tych posranych wytycznych a za kilka miesięcy znowu będą mieli za mało ludzi i problem z układaniem grafiku
jak ktoś jeszcze będzie mi #!$%@?ł że "jest rynek pracownika", "praca leży na ulicy", "nikomu się nie chce pracować" i innego głupoty to mu nacharam prosto do ryja (╯
wiecie co zaważyło na decyzji? bo rozmowa poszła świetnie menedżerka bardzo mnie polubiła, wyszedłem na ogarniętego i zorganizowanego
wiecie #!$%@? o co poszło? że nie mam statusu studenta xD wolą wziąć gościa który się zwolni po wakacjach i znów będą musieli szukać jakiegoś frajera ale co z tego, tamtem niewolnik jest tańszy w utrzymaniu wiadomo
#!$%@? chciwe korpo
i nie to że najeżdżam też na kierownictwo tej konkretnej restauracji, ja im wręcz współczuje bo oni muszą się trzymać tych posranych wytycznych a za kilka miesięcy znowu będą mieli za mało ludzi i problem z układaniem grafiku
jak ktoś jeszcze będzie mi #!$%@?ł że "jest rynek pracownika", "praca leży na ulicy", "nikomu się nie chce pracować" i innego głupoty to mu nacharam prosto do ryja (╯
Zgadnijcie kto mnie odwiedził w mojej słonecznej Hiszpanii (。◕‿‿◕。) W weekend drinkowałyśmy @WyzwolonaPodrozniczka i doszłyśmy do wniosków, że związek otwarty niesie za sobą dużo więcej korzyści niż monogamia ;)) zapraszamy do dyskusji ;)
1. Brak presji monogamii
W tradycyjnym związku pojawiają się zazwyczaj zazdrość, podejrzenia i kontrola, otwarty związek prowadzi do większej satysfakcji i spokoju emocjonalnego
2. Równouprawienie
W związku otwartym to kobieta musi być bardziej otwarta i bardziej komunikacyjna i to obydwie strony podejmują decyzje dotyczące intymności ;)
3. Wolność partnerki/partnera
Mamy większe pole popisu do kształtowania swojego własnego życia intymnego i możemy realizować własne potrzeby i pragnienia, nie ograniczamy się do tradycyjnych ról :)
4. Rozwój osobisty
Dostajemy dużo większe możliwości eksploracji i rozwoju, nie tylko na poziomie intymności, co skutkuje lepszym zrozumieniem siebie samej oraz własnych potrzeb i preferencji.
5. Nowe doświadczenia
Taki związek może oferować różne źródła intymności i życia seksualnego, które niekoniecznie muszą mieścić się w ramach monogamii ;)
PS. Odnośnie waszych chorych analiz naszej aktywności: niektórzy ludzie mają życie poza wykopem i my w przeciwieństwie od was w weekendy mamy co robić oprócz siedzenia przy kompie i wylewania jadu xD
Pozdrawiamy ;))
PS. A dlaczego zdjęcie odwrócone w lustrzanym odbiciu, napis Beer na tablicy.
Czy na tym portalu może moderacja zacząć walczyć z chamstwem?
Nie dziwi mnie, że się triggerujesz na słowo szmata, które nie było adresowane do ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Dobrym przykładem są właśnie wielcy wykopowi konserwatyści, chcący kobiety tradycyjnej, zajmującej się domem i dziećmi, jednak jednocześnie mają oni oczekiwania, że ta sama kobieta pójdzie do pracy i będą dzielić budżet domowy na