Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +133
Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na spełnienie postulatów lewicowych szurow z ostatniego pokolenia.
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
WielkiNos +242
Juleczka po kulturoznawstwo chwali się dyplomem w sposób sugerujący, że zdobyła go nie tą częścią ciała, którą się go zwykle zdobywa.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
1. Najpierw idzie się do #banki i sprawdza zdolność czy najpierw szuka się mieszkania a dopiero potem sprawdza zdolność?
2. Mam 6,2k na rękę, na ile będę miała zdolność? Na wkład własny mam.
3. Czy coś takiego jak historia kredytowa w ogóle istnieje i ma znaczenie? Jakieś problemy ze spłatą poprzednich kredytów to wiadomo, ale mam na myśli jakieś raty 0% na telewizor/rower/konsolę. Moje koleżanki twierdzą, że przez brak takich akcji w przeszłości nie byłabym dla banku klientem pierwszego wyboru.
#nieruchomosci #kredyt2procent
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Policz sobie w kalkulatorze na stronach banków.
2. sprawdź na jakiś ogólnodostępnych kalkulatorach np. mbank - jakieś wstępne szacunki tam będą.
3. z tego co słyszałem nie liczy się to co i jak zostało spłacone a terminowość tych spłat.
Jeżeli weźmiesz tv na
skąd masz wiedzieć jakiego mieszkania szukać jak nie wiesz ile pieniędzy bank ci maksymalnie da?
jak już znajdziesz mieszkanie konkretne to wtedy na to konkretne mieszkanie możesz się starać dostać kredyt, bank nie da ci pieniędzy w ciemno tak po prostu mieszkanie, musisz mieć już wybrane konkretne
Swoje robi też odpowiedni doradca kredytowy - mają kontakty w bankach.
2. To zalezy czy mieszkasz sam, z rodzicami, bk2% czy cos innego. Doradca ci powinien wyliczyc
3. Ponoc obecnie to nie ma znaczenia
@marcpol: W tym kalkulatorze zdolność kończy się na 500 tys i w zasadzie nie wiadomo czy ma się na styk czy z wielkim zapasem.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: Zapas możesz ustalić obniżając podane dochody.