Wpis z mikrobloga

Kupiłem czujnik tętna Magene. Próbuję go teraz połączyć i co chwile gubi połączenie. Nie pokazuje tętna na zegarku, ale gdy wejde w czujniki i akcesoria, pokazuje że czujnik jest połączony i jak wyjdę z ustawień to przez chwilę pokazuje tętno i później znowu nic. Łączę go z Fenixem 6x pro. Wie ktoś jak i czy w ogóle da się ten problem rozwiązać?
#garmin #bieganie #magene
  • 8
  • Odpowiedz
@LepszySort Każdy pas poza aktywnością będzie rozłączał

@teryuu: @Najmilszy_Maf1oso
Pasy garmina, to padaka, u mnie już druga wymiana na gwarancji, jeszcze ten pas śmierdzi i nie da się pozbyć tego zapachu i z tego co czytałem, to nie tylko ja tak mam. Jedyny plus, to gwarancja i bez problemu wymiana. Polar podobno pod tym względem dużo lepszy.
  • Odpowiedz
@szakalq: z garminem nie miałem żadnych problemów, ale może po prostu mam szczęście. Tak czy inaczej, jest dużo innych sensownych producentów spośród których można wybierać, zamiast przycebulić parę zł na chińskie gowno, z którym są wiecznie problemy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@LepszySort: tak jak ktoś już napisał, włącz aktywność i powinno być ok. Mam Instinct 2 oraz pasy Polar H10 i Magene H64. Bez aktywności pasy są rozłączane, podczas aktywości wszystko jest ok.
  • Odpowiedz