Wpis z mikrobloga

O jak kisnę. Polecam pierw przeczytać te linki, a jak komuś się nie chce to streszczam na szybko.

1. Wykopek chwali się jakim jest chadem, ma super żone, dzieci, zbudował im dom.
2. Żona leci w tango i daje dupy komuś innemu.
3. Wykopek zawiedziony, ale w sumie mówi że będzie ciągnął to dalej, bo to jego żona, ucierpią dzieci itd.

Takie cucki są z nami tutaj na wykopie xD. Przecież to istna beka.

https://wykop.pl/wpis/72168501/zanim-doczytacie-zobaczcie-druga-porcje-w-komentar

https://wykop.pl/wpis/72164757/i-tak-oto-w-wieku-32-lat-wracam-na-rynek-matrymoni/strona/3#255166269
https://wykop.pl/wpis/72164757/i-tak-oto-w-wieku-32-lat-wracam-na-rynek-matrymoni/strona/3#255167019

Ale nie chce nic wiecej robic bo co, mam grac dziecmi? Ew moge pozniej z kasa mieszac i zostawic ja w gaciach jesli chodzi o dom ale to tez matka moich dzieci z ktora beda mieszkac wiec tez nie moge jej zostawic golej w kawalerce jakiejs.

Tak, bedzie zalowac, ale teraz haj hormonalny niesie i o niczym innym nie mysli. Zadowolona ze wolnosc ze juz sie wydalo i moze z nim na wyjebce pisac lezac kolo mnie XD

Tak sie cieszylem ze moja to takie zloto i #!$%@?, brutalny redpill...

Tego nie powiedziałem, ale to jednak matka moich dzieci, a chce zeby moje dzieci mialy dobrze. Obecnie mieszkamy w 200 metrowym domu z ogrodem tak czy siak pogorszy im sie standard mieszkania.

#przegryw #rozowepaski #bekazpodludzi #blackpill #zwiazki
  • 44
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: Nie łapię jednej rzeczy, na #!$%@? się chwalić żoną czy rodziną przed internetami? Znaczy domyślam się że szukał sobie dupy do ruchania na boku, ale chyba nie po to się ślub bierze. Trochę poetycka sprawiedliwość.
  • Odpowiedz
Może nam odpowiesz na kilka pytań @nie_programista_20k

1, Masz chociaż 185 cm wzrostu?
2. Masz siura przynajmniej 19 cm?
3. Czy seks z twoją żona zanim cię zdradzała był uprawiany przynajmniej 3 razy w tygodniu po minimum 25 minut licząc bez gry wstępnej?
4. Masz sześciopak na brzuchu czy raczej piwny
  • Odpowiedz
  • 83
@77023 @Glikol_Propylenowy: Ja kiedyś myślałem, że takie historie to bajki wykopowe, ale sam znam dwa przypadki w powiedzmy znajomych rodziny, gdzie kobieta leciała na drugi front i później wróciła do byłego i dalej tworzą związki do dzisiaj xD. Nawet Donald Tusk miał taką samą sytuacje, że żona zdradzała go z kolegą. To jest bardzo powszechne w Polsce, że kobieta daje dupsko, później może albo trochę refleksja albo kalkulacja zysków
  • Odpowiedz
  • 20
@Aldehyd_Glutarowy: @Glikol_Propylenowy

I jeszcze ta bajeczka o kwiatach, którą łyknął. Tak, tak.. Tu chodziło o głupie kwiatki i przytulanie xD, a nie o to, że miała ochotę na ostre #!$%@?ńsko z przystojnym facetem.

"Dziekuje za ten wpis. My ledwo po 30, życie jak z bajki. Udało nam się mocno, 2 dzialalnosci preznie zarabiajace 2 wspanialych dzieci, my razem od 20 roku zycia, wzor pary dla wszystkich znajomych i co?
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: Czytałem całą nitkę, koleś nawet nie chce składać papierów rozwodowych z jej winy, bo jest takim ultra cuckiem. On myśli, że dom będą spłacać po połowie xDDD a nie wierzy w to, że to on będzie się musiał z niego wynieść (zależy na czyjej działce stoi xD) i jeszcze grosza nie dostanie, bo zaraz będzie, że ja bił a największe zdziwko będzie, kiedy usłyszy to od własnych dzieci, które
  • Odpowiedz
@rysiekryszard:

1. Wykopek chwali się jakim jest chadem, ma super żone, dzieci, zbudował im dom.

2. Żona leci w tango i daje dupy komuś innemu.
3. Wykopek zawiedziony, ale w sumie mówi że będzie ciągnął to dalej, bo to jego żona, ucierpią dzieci itd.

Niech ginie xD
  • Odpowiedz
Z drugiej strony tak duzo ludzi robi obu plci. Po prostu wybaczaja i jakos ida dalej w zyciu. Czy to odpowiednie czy nie to juz zalezy od sytuacji, ludzie maja wspolne dzieci, biznesy i niekoniecznie da sie tak po prostu to wszystko zakonczyc i odwrocic sie na piecie. Wszystko fajnie i latwo z waszej perspektywy to wyglada wiec troche zrozumienia i proby wczucia sie w czyjas skore.
  • Odpowiedz