Aktywne Wpisy
Smarek37 +181
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skoro itemizacja nie istnieje, to sorry blizzard - nie kupuję!
Brakuje mi drugiej BER i bazy pod infinity. Czas wrócić do runów na krowy.
@ebson: pod wzgledem grafiki tez przewaza, a przynajmniej resurrected. Nie wiem po co Blizzard zrobil drugiego WOWa, bo tym ta gra jest - biegasz po mapie i robisz te same world questy w roznych miejscach na mapie w kolko albo jakies dungeony na coraz wyzszym poziomie. Tylko brakuje rajdow. Taki uposledzony WOW dla tych ktorych nie stac na abonament
@lubie-solnik: d2 cię za to bicie wynagradza, jak się okazuje d4 nie
@Bloodaxis1: pewnie, jeśli nie znajdę bera to znajdę coś innego i wtedy zostaje jeszcze handel między ludźmi
Nadin to sie chyba obrazil na D4 bo po ostatnim patchu ukrocili mozliwosc robienia taxi, wiec i nie mial pewnie jak "pomagac" ludziom ktorzy z nim grali na twichu. Szkoda, dobry ziomek, zrezta Stary Dziad tez.Moze im przejdzie za jakis czas,
Ta gra jest totalnie dla casuali, ja dopiero 49 lvl mam, nie robie niczego
@lubie-solnik: i właśnie to powoduje że d4 jest mdłe, bo nie ma wyjątkowości itemizacji. Oczywiście co kto lubi.
@Bloodaxis1: blizz na pewno będzie zmieniał sporo. Będą buffy, będą nerfy, i jestem przekonany że wiele osób wróci do D4, sam na pewno zagram, tyle, że dużo później niż planowałem.
I możemy się wszyscy przerzucać argumentami za D2 czy D4 albo że oba to
A