Aktywne Wpisy

mug3n +5
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop

źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Klotrimazol +84
Prawda jest taka, że gdyby gonciarzowi nie nacisnęły na odcisk to dalej by był w tej bandzie ćpunów, prostytutek, lewaków, feministek, p0lek, k0biet i dalej by gardził facetami, którzy byli j3bani przez p0lki, i nacpany klaskałby uszami do przemówień odklejonych naćpanych prostytutek.
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
@mirko_anonim: wypad do rossji
@mirko_anonim: won
@Jah00: Skandynawia się z tobą nie zgodzi :P
@Pantokrator: a ty to już kompletnie odleciałeś i nie masz pojęcia o czym piszesz, młody korwinisto.
@Njal: To dzięki kapitalizmowi osiągnęliśmy poziom rozwoju, który pozwala pracować mniej i w lepszych warunkach. Związki zawodowe to rak.
@Pantokrator: Czyli szef dopłaca do twojej roboty? :P Oczywiście, że zatrudnia Cię, byś mu przyniósł więcej gotówki.
@fervi: Przecież od czasu kiedy przestawiono wajchę z kapitalizmu na socjalizm to skandynawia upada. Jeszcze 20, 30 lat i będzie to już widoczne dla wszystkich. Poza tym jest tam nadal dużo wolnego rynku i kapitalizmu, pod wieloma względami więcej niż w Polsce. Wierzysz w mity.
@Pantokrator: To zależy czy ci firma wypłaca np. 90% środków, które zarobisz, czy 20%. Natomiast sam korzystasz z infrastuktury państwowej.
Najgorzej, że jestem takim trochę niepoprawnym idealistą i jeśli służą temu jakieś rozwiązania, to nie ma znaczenia, czy pochodzą one z lewej, czy prawej strony ¯\(ツ)/¯
@fervi: Socjalizm i komunizm to gospodarczo praktycznie to samo. Równie dobrze mógłbyś powiedzieć, że więzienie to nie jest ograniczenie wolności bo raz dziennie możesz wyjść na spacerniak. Dokładnie tak samo socjalizm ogranicza własność i możliwości bogacenia się, bo w socjaliźmie wszyscy stają się biedakami. Wolny rynek