Aktywne Wpisy
Czy powinnam wchodzić w relację z gościem który otwarcie mi powiedział że ruchał się wielokrotnie po alkoholu i miał jeszcze wiele innych odpałów jak seks z dziewczyną kolegi? Od tego czasu minęło kilka lat niby ludzie się zmieniają z tymże ja mam małe doświadczenie seksualne i jakoś mi nie w smak z tym wszystkim...
#seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
Orbiter01 +4
#praca Jaka jest najgorsza praca, w jakiej pracowaliście? W moim przypadku była to praca na produkcji na linii produkcyjnej.
Uważaj bo azjatki poleca na wasze skapstwo i brak kasy
Gdybyś A Azji chciał finansowo żyć jak z polka to by Cię te azjatki zatłukly torbą
Podejrzewam ze azjatka nawet nigdy nie bierze że sobą portfela na
@Linnior88: Pytałem o ten fragment z rozwodem, a nie o jakieś kolacje...
Straszycie kogoś że będziecie sobie brali azjatki arabki gdzie ich prawo głaszcze kobiety jeszcze bardziej , w krajach arabskich facet NIE MA PRAWA WZIAC SLUBU JAK NIE KUPIL DOMU SAM wesele też opłaca facet, żonę po rozwodzie też obowiązkowo utrzymuje A nie jak chce
Białe faceciki płaczą jak im źle a i tak mają najlzej
Bo tam
Wynika, że ok jak prawo działa potężnie na korzyść kobiet, a jak nie to mizoginia XD
W krajach arabskich jest dla kobiet lepiej niż tu XD
Arabowie nie są perfekcyjni ale kobieta coś z nich ma , z Polaka nie ma nic
Ideał polaka cicha posłuszna gotuje sprząta ale ma też robić karierę bo darmozjada trzymał nie będzie, wymaganie dosłownie wszystkiego na raz