Aktywne Wpisy
OCIEBATON +220
WielkiNos +140
Masz dogofobię i boisz się psów? Jesteś nienormalny. Dlaczego psiarz z pitbulem bez kagańca w pociągu ma się do ciebie dostosowywać?
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
Mireczki, mam problem.
Muszę zrobić taki panel z blachy o grubości ok 1mm. Wiem że ten element był wytłaczany, i tu moje pytanie. Jak zrobić coś takiego bez przemysłowych pras? Mam dostęp do pras, chociaż to nie są takie dedykowane do wytłaczania, jednak bardziej bym się zastanawiał czy jest opcja sensownie to po prostu wyciąć jako element płaski na wycinarce laserowej i pozaginać? Inventor dostaje szajby jak nie widzi prostych krawędzi, więc zaokrąglone niestety musiałbym wykombinować bez niego.