Aktywne Wpisy
30062018 +477
Mama mnie poprosiła, abym ogarnął pracę 20 letniemu kuzynowi, bo ciocia sobie finansowo nie radzi. Gówniarz jest przemądrzały, wszystkowiedzący i najlepiej to chciałby jedynie stanowisko kierownicze. Do tego wszystkiego nie mówi „R”.
Ja pracuje w szeroko pojętej organizacji eventow oraz targów. Miałem do wyboru, aby go przydzielić do pracy przy Ferrero Rocher, Toyocie i Banku Millennium.
Zgadnijcie, gdzie gnojka wcisnąłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #praca #pracbaza #
Ja pracuje w szeroko pojętej organizacji eventow oraz targów. Miałem do wyboru, aby go przydzielić do pracy przy Ferrero Rocher, Toyocie i Banku Millennium.
Zgadnijcie, gdzie gnojka wcisnąłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #praca #pracbaza #
JanParowka +103
Jacek Jaworek? A co tam.
Publikujemy list gończy bo gość zrobił korek w strefie zamieszkania xD
Wyobraźcie sobie, ze babcia przegląda neta i widzi, że jej wnuk poszukiwany listem gończym - zawał instant.
Jaki to ma sens, to jest zmiękczanie siły takiego listu gończego - za jakiś czas będą listy gończe wystawiać za wagary w szkole chyba.
#policja #krakow #heheszki #jaworek
Publikujemy list gończy bo gość zrobił korek w strefie zamieszkania xD
Wyobraźcie sobie, ze babcia przegląda neta i widzi, że jej wnuk poszukiwany listem gończym - zawał instant.
Jaki to ma sens, to jest zmiękczanie siły takiego listu gończego - za jakiś czas będą listy gończe wystawiać za wagary w szkole chyba.
#policja #krakow #heheszki #jaworek
#gry