Aktywne Wpisy
Ejber_z_Fyrtla +811
Siedzę sobie na porodówce, niebawem zostaje ojcem bliźniaków (ʘ‿ʘ) dajcie tego słynnego plusika na odwagę ᕦ(òóˇ)ᕤ #tatacontent #porod #chwalesie
LezliNilsen +98
Znajoma parka przed 40stką ma dwójkę dzieciaków w tym 1 syn już chyba z 13 lat. Przeciętni ludzie, średnie i wyższe wykształcenie, pracujący, żadna patolnia. Dzieciak już wychowany, że tak to nazwę "bezstresowo", po nowoczesnemu.
To jak bardzo on nie szanuje ojca to mi się w głowie nie mieści. Spotkaliśmy się w większym gronie na święta. Dzieciak potrafi dopyerdalać ojcu przy stole dosłownie jakby z koleżką sobie rozmawiał. Usłyszałem już teksty typu:
To jak bardzo on nie szanuje ojca to mi się w głowie nie mieści. Spotkaliśmy się w większym gronie na święta. Dzieciak potrafi dopyerdalać ojcu przy stole dosłownie jakby z koleżką sobie rozmawiał. Usłyszałem już teksty typu:
No bo tak:
1) Nawalony Sławek Mentzen - nawalony prezes Kozioł, który został złapany przed zaprzysiężeniem na senatora
2) Wypuszczenie na rynek piwa przez prezesa Kozioła - browar Mentzena - piwo z Mentzenem
3) Program wyborczy w stylu grill, impreza, piwo - Czerepach odkrył, że jest masa takich wyborców, którzy właśnie chcą takich rzeczy jak grill, impreza, piwo, mają w nosie walkę dwóch największych ugrupowań i nic ich więcej nie interesuje. Spoty wyborcze realizowane przez Pietrka i Jolę to przecież identyczny content jak tik toki Mentzena.
4) Wzięcie młodego Banasia na listy, któremu przydałby się immunitet w związku z toczonymi się postępowaniem - wzięcie na listy przez Kozioła i Czerepacha pana Bacułę, który też chciał zostać posłem i mieć immunitet bo też miał na karku różne postępowania
5) Wzięcie swoich żon na listy, Karina Bosak i Dominika Korwin-Mikke - wzięcie swoich żon na listy przez Kozioła i Czerepacha
W ogóle mówi się w kuluarach, że Mentzenowi nie zależy narazie na posadach i celuje w wybory prezydenckie w 2025 - podobnie przecież prezes Kozioł, który nie przyjął żadnej funkcji sejmowej i startował na prezydenta (wygrał je).
Jeżeli Konfederaci czerpią pomysły z Rancza to rysuje się scenariusz pójścia w koalicję z PiSem lub PO a później zarzucenie koalicjantowi, że się opierdziela lub nie spełnia programu dla Polski, zerwanie koalicji i wygrana w następnych przedterminowych wyborach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak naprawdę nawiązań do Rancza jest na pewno więcej więc jestem ciekawy czy to świadome inspiracje.
#konfederacja #polityka #ranczo
@toporek1234: jeżeli tak to xD - ma chłop fantazję.
WIEMY JAK TO ZROBIĆ