Wpis z mikrobloga

#fs19
1. Jakie możecie polecić mi mody do FS19?
2. Jakiś patent na przenoszenie kiszonki z pryzmy do zbiornika w biogazowni? Tym ładowaczem to zajmuje wieczność. Z poprzedniego zbioru miałem ponad 1mln kiszonki, łopata ma 5k pojemności to jakieś 200 kursów w te i nazad. Nie da się tego jakoś szybciej ogarnąć? Probowałem przyczepą samozbierającą, ale ona mi się wtedy wiesza w nierównych miejscach i nie jest to zbyt wygodne rozwiązanie.
noerror - #fs19 
1. Jakie możecie polecić mi mody do FS19? 
2. Jakiś patent na przeno...

źródło: 20230721154028_1

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1. Wszystko zależy czego oczekujesz. Seasons, lime to augerwagon, był taki od realistycznego koloru brudu...
Przejrzyj sobie modhub, tylko kliknij żeby wyświetlało wszystkie mody a nie tylko top. Zwracaj uwagę na stosunek ceny do mocy ciągników, szerokości roboczej itp bo jest sporo modów typu "masz tu 50 letni ciągnik, ma 200 koni i kosztuje 50k" Fajne polskie maszyny są od Kasztana.

2. Systemy pasów. Z ziemi podnosisz tym krótkim tanim. Na końcu
  • Odpowiedz
  • 0
@Toxen: Dzięki. Co do modów raczej nowych maszyn mi nie potrzeba, wolałbym jakieś usprawnienia w rozgrywce + nowe zboża, może jakieś łańcuchy produkcyjne. Widziałem na YT film Heda o FS23 na jakiejś mobilnej konsoli i tam było że można z pszenicy zrobić mąkę, następnie z mąki chleb. Na takie zaawansowanie nie liczę ale żeby coś się dało z tej pszenicy więcej zrobić jak sprzedaż do skupu albo karmić kury. Bo
  • Odpowiedz
@noerror: Z nowymi uprawami raczej spotykałem się jako coś zintegrowanego z mapą. Np. NFMarsch.

Co do usprawnień, courseplay lub autodrive daje Ci lepszych pracowników. Na autodrive się nie znam ale courseplay sprawia wrażenie programowania robota, generalnie jest masa funkcji i ustawień ale jak to wszystko ogarniesz to masz silne narzędzie. Lime to augerwagon, jak nazwa wskazuje, pozwala na załadunek wapna na wozy przeładowcze. Są mody na realistyczną masę czy dodające
  • Odpowiedz