Aktywne Wpisy
sokytsinolop +69
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Zagrajmy w grę. Ja wrzucam zdjęcie, Wy zgadujecie w którym roku zostało umieszczone w internecie. Jak będzie zainteresowanie to w piątek, lub sobotę wrzucę kolejne zdjęcie.
Jest sporo historycznego conentu, gdzie można zobaczyć jak wyglądały #polskiedomy i ludzie na przestrzeni czasu.
#zgadnijktorytorok
Zagrajmy w grę. Ja wrzucam zdjęcie, Wy zgadujecie w którym roku zostało umieszczone w internecie. Jak będzie zainteresowanie to w piątek, lub sobotę wrzucę kolejne zdjęcie.
Jest sporo historycznego conentu, gdzie można zobaczyć jak wyglądały #polskiedomy i ludzie na przestrzeni czasu.
#zgadnijktorytorok
czykoniemnieslysza +140
angielskie szony, jeszcze trzeźwe i w butach
Warto zaznaczyć, że nazwa profilu na Otomoto odpowiada jej nazwie na Instagramie, co budzi podejrzenia. Ponadto, podany numer telefonu jest fałszywy, a na wiadomości nie odpowiada ani ich nie odczytuje.
Porównując oryginalne ogłoszenie z tym, które zostało dodane, widoczne są podobieństwa w opisie, co sugeruje manipulację treścią. Zaznaczyłem je kolorem zielonym na grafice, kolorem żółtym zaznaczone są informacje o instagramie i dziewczynie.
Ogłoszenie to jest aktywne od marca 2023 roku, a za każdym razem, gdy wygasa, wraca wyróżnione (nie zawsze) i z niższą ceną. Początkowo oferta wynosiła 7 900 zł, ale teraz została obniżona do 5 900 zł.
Bądźmy czujni i ostrożni podczas podejmowania decyzji o zakupie samochodu. Sprawdźmy dokładnie dane sprzedającego i upewnijmy się, że wszystkie informacje są wiarygodne. W razie wątpliwości zgłaszajmy podejrzane ogłoszenia, aby chronić siebie i innych przed oszustwami. O to chcę was prosić - zgłoście to ogłosznie, bo moje jedyne zgłoszenie #otomoto ma w dupie.
Faktycznie nawet pokazywanie dupy w internecie wymaga poświęcenia i przedsiębiorczości.
linki:
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-3-bmw-e36-coupe-od-mojej-ex-drift-gruz-zamiana-e34-e30-e39-e46-e60-ID6Foour.html
https://allegrolokalnie.pl/oferta/bmw-e36-coupe-18is
W komentarzach dorzucam foty, bo fura dla mnie jest #carboners i komuś też może się podobać.
#logikarozowychpaskow ##!$%@? #pieklokobiet #blackpill #bmw #motoryzacja #oszukujo
ogłoszenie nie jest o sprzedaży, bo nie ma żadnej bety na sprzedaż, ogłoszenie służy tylko do promocji konta na Instagramie i onlyfans,