Aktywne Wpisy

lepaq +131
rozbawiło mnie to nawet xd
źródło: Screenshot_20240720_045902_Samsung Internet
Pobierz
Zielone_Jablko +11
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Screenshot_20240720_045902_Samsung Internet
Pobierz
Wykop.pl
Policja zagląda w majtki na środku chodnika
Dwóch mężczyzn z Łodzi w 2009 r. zostało zatrzymanych przez policję gdy wychodzili z bloku. Policjanci uznali, że posiadają narkotyki i grożąc aresztowaniem nakazali im zdjąć ubranie na środku chodnika, a następnie zsunąć bieliznę wewnątrz klatki schodowej. Gdy okazało się, że doszło do pomyłki policjancji po prostu sobie poszli. Do tej pory nikt nie poniósł konsekwencji za to zdarzenie. A TVN nie zaprosił mężczyzn do "Faktów po Faktach".
Oczywiście to nie umniejsza krzywdy tej kobiety. Ja od lat jestem zwolennikiem odebrania policji uprawnień do przeprowadzania kontroli osobistej miejsc intymnych, która w większości przypadków ma na celu upokorzenie obywateli oraz podbudowanie ego policjanta. Ale jednak różnica w reakcji na te wydarzenia z podziałem na płeć jest bardzo widoczna.
#pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #policja #prawo #lodz #bekazlewactwa #tvn #lewackalogika
źródło: 7t5fqb
PobierzWtedy rządzili Sami Wiecie Kto, prawo nie istniało, obywatel miał prawo milczeć, a jak nie to się go zdeptalo tak ze najwyżej sam samobójstwo popełnił.
Albo się go do więzienia, albo zatłuklo na komendzie ale i tak nikt o tym nie napisał popatrz Euro 2012
@sildenafil: ale to co napisałem to czysta prawda. Dzisiaj np rozumiemy, że zdrowe odżywianie to warzywa, ale mechanizm nagrody nasze ciała odpalają na widok cukru / kalorycznych posiłków ktore zwiększały szanse na przetrwanie w trudnych czasach. Dlatego wiedzieć sobie mozna a 80% ludzi z nadwagą.
Podobnie tutaj. Prawo dziala tak samo, po redpillu faceci
@sildenafil Rozwin to proszę jak możesz.
Nie napisałeś kogo hipokryzji. Bo wiesz, że data dla Ciebie może być gowno warta ale to 14 lat.
W ciągu tych 14 lat mógł się zmienić prowadzący, redaktor, czy nawet właściciel.
Co więcej, mogły się nawet zmienić czyjeś poglądy. No ale dla Ciebie 14 lat różnicy
Ale jak tak bardzo was boli to jest też nowsze zdarzenie z 2021 i przeszukanie mężczyzny, na które brak reakcji był dokładnie taki sam: https://wykop.pl/link/5921041/policjanci-rozebrali-mnie-do-naga-i-kazali-robic-przysiady