Aktywne Wpisy
robert5502 +767
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
pearl_jamik +74
"Dziecko w aucie".
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
"DZIECKO W AUCIE", wkurwia Cię to?
- tak 46.8% (704)
- nie 53.2% (800)
Mam opłaconego protonmaila, ale ostatnio jakoś się zastanawiam. Protonmail ma w regulaminie:
Boli mnie, że gdy nie zapłacę to jestem ich finansowym zakładnikiem. Z drugiej strony mam chociaż cień szansy na to, że nie skanują mi maili i są po prostu moje.
Z drugiej strony już absolutnie kłamliwe google z gmail które JEST dobrze zbudowane. Tam też można się zabezpieczyć yubikey. No ale w darmowym planie nie ma ludzkiego supportu i jak algorytmowi coś nie podpasuje to koniec. Więc tu też jakiś darmowy plan musiała bym płacić.
Tylko ile adresów można mieć i czy jest jak w protonmail, że gdy się nie zapłaci to nic nie dojdzie? Czy może idzie to w jakiś tryb darmowy?
#inwestowanie #gielda #finanse #yubikey #poczta #email #mail #kryptowaluty
Warto sprawdzić jeszcze https://tutanota.com/
Używasz tego adresu do finansów?
W wpisie mówię o płatnym planie w protonmail. Z Protn Free robi się Mail Plus i wtedy możesz mieć 10 dodatkowych adresów email i to one są blokowane, jak wyżej zacytowałam, gdy się nie opłaci głównego konta.
Czytałam też, że można support prosić by te dodatkowe maile które są w ramach subskrypcji przenieść jako samodzielne Proton
Protonmail ma aplikację kalendarza - wypróbuj sobie. Ludzie narzekają, że jest niedopracowana i otwarcie porównują do google. Ale ja sama nie wiem czy jest taki zły.
Fajne jest jednak uczucie, że podobno nie uprawiają datamining. Można poczuć choć trochę prywatności.