Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Boje się, że nie zdam matury, zapytałem chat gpt, czy są uczelnie wyższe, które przyjmą mnie do siebie bez matury. Napisał mi coś takiego:
1 .Collegium Da Vinci w Poznaniu - uczelnia prywatna, która nie wymaga świadectwa dojrzałości, ale przeprowadza własny egzamin wstępny.
2. Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie - uczelnia prywatna, która przeprowadza własny egzamin wstępny.
No i pare innych. W każdym bądź razie. Czy to jest prawda? Istnieje taka szkoła wyższa, która mnie od tak przyjmie bez matury? i normalnie mam po tym wykształcenie wyższe? Nie zależy mi na kierunku, tylko dla ulgi psychicznej. Serio bym wybrał byle jaki kierunek, nawet ten bez sensu, najłatwiejszy byle tylko mieć wyższe wykształcenie. Tak właściwie to mam już pomysł na własne życie i wiem co chce robić. Po prostu to wykształcenie wyższe bym traktował jak zwykły dodatek, który nigdy nie wykorzystam. Rozumiecie co mam na myśli? raczej tak.
#poznan #szkolawyzsza #studia #rzeszow ( nie jestem z tych miast, bylo ich wiecej, ale nie chce sie rozpisywac, niech sie wypowiedza ludzie z tych okolic pliska )

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Boje się, że nie zdam matury, zapytałem chat ...

źródło: wiara-jest-pustka

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach