Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +73
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +1144
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
A to wszystko przy 50km/h.
No ale słyszałem, że są tacy co i nawet 130 po mieście cisną. Podziwiam ich jak oni to robią, pewnie muszą mieć zajebisty refleks i pewność siebie
#krakow #wypadek #pdk #heheszki
I jeśli ktoś przekroczy o X kilometrów to powinni auto również zabierać!
Masakra, miałbym do roboty zderzak przód, lampy, maskę, może przednią szybę. Musiałbym z miesiąc autem zastępczym od ubezpieczyciela śmigać
Strach jeździć jak są tacy samobójcy czasem na drodze
@iwannafreshstart: Pani Basia mogła nie wyskakiwać na drogę zza autobusu bezpośrednio przed rozpędzony samochód
Jakby wskoczyła pod pociąg to też byłbyś taki empatyczny?
Ktoś chce zginąć - jego sprawa. To tylko problem dla osób które przypadkowo zaangażują
@iwannafreshstart: xD
@iwannafreshstart: bohater, walczący z przestępczością
@iwannafreshstart: a co ma się martwić samobójcą ? Mnie parę lat wstecz pijany wieśniak wjechał motorem przed maskę (wystartował prosto spod sklepu na wsi) rozpierdzielił mi samochód, który mi służył do zarobku, zszargał mi nerwy na ponad miesiąc i ja się mam jeszcze takim głupkiem przejmować ? Jeszcze się okazało ze bydle nie miało
@iwannafreshstart: że tak się zapytam, A CO #!$%@? ŚWIADCZY O PIJANYM BEZ PRAWKA NA MOTORZE, KTÓRY MÓGŁBY MNIE ZABIĆ ? I zostawić moją rodzinę bez męża, ojca i środków do życia. Czy zdarza ci sie czasem pomyśleć ?
Jak #!$%@??! Skrzyżowania, robią, pasy, światła gdzie się rozpędzić? xD No ale śmieci od czterech zer i zgnitych e36 wiedza lepiej xD
@robert_blaszczykowski: mają ego z dupy