Wpis z mikrobloga

Ostatnie dwa dni urlopu, w poniedziałek do roboty. Pojechałbym gdzieś dzisiaj, ale nie mam pojęcia gdzie. Myślałem nad Zakopanem, bo w połowie pochodzę z Podhala i dawno tam nie byłem, ale k---a jak pomyślę ile tam bananowego bydła jeździ, to mi się odechciewa. Ktoś ma jakiś pomysł? Jestem z Krakowa. Bak pełny ( ͡° ͜ʖ ͡°) #weekend #wycieczka #pytanie #pytaniedoeksperta #zakopane #podhale #krakow
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wezwoguleicstont @KladzSie Ta i potem mi się taki pląta po szlaku jak dałnhilem z---------m. i dzwonka nie słyszy. Na mazury se jedź

@onepnch: W---------j pedalarzu, będę jeździć gdzie mi się podoba a dzwonkiem to sobie matke możesz wołać. Chciałeś się pochwalić, że jeździsz tam rowerkiem czy o c--j Ci chodzi? Co do mazur, to chyba Cię p------o, że będę z---------ć 540km by sobie połazić i odpocząć. Ja pytam
  • Odpowiedz
2 tygodnie na urlopie i taki frustrat wychodzi? Przecież ten typ napisał TP prześmiewczo.. ja p------e, co się z tymi ludźmi dzieje.

@Just_Jump: Ojej, nie zesraj się. Poza tym gdzie ja napisałem, że miałem 2 tygodnie urlopu? (_ )
  • Odpowiedz