Aktywne Wpisy
PanMaglev +379
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Polejmnie +542
Niewidomy i niepełnosprawny chłopak chorujący na porażenie mózgowe, mający problem z kontrolowaniem rąk niechcący dotyka w autobusie kobietę jak się później okazało pracującą w policji, a funkcjonariusze 2 dni później zabierają go o 6:00 rano na komisariat i stawiają zarzut doprowadzenia kobiety do innej czynności seksualnej?!
Tylko dwa dni zajęła policji identyfikacja osoby niepełnosprawnej i zabranie jej o 6:00 rano na komendę. Chciałbym żeby w każdym przypadku policja tak sprawnie działała, nie
Tylko dwa dni zajęła policji identyfikacja osoby niepełnosprawnej i zabranie jej o 6:00 rano na komendę. Chciałbym żeby w każdym przypadku policja tak sprawnie działała, nie
Ciekawe czy gdyby szef jej powiedział: Pani Alu potrzebuję żeby mi pani wklepała tą stertę dokumentów z ostatniego roku do excela w ramach nowego projektu bezpłatnych nadgodzin to by była zadowolona.
#modameska #logikarozowychpaskow #przemysleniazdupy
Komentarz usunięty przez moderatora
@Anonalia myślę, że kostium robaka wędkarskiego by świetnie pasował.
@Emble xd Ja akurat nie śledziłam nigdy jego życia prywatnego. Tylko to co robi w pracy. Widocznie jest otwartym na seksualne przygody człowiekiem ¯_(ツ)_/¯
@WielkiNos: ludzie zabijają się żeby kupować thermomixy i garnki za tysiące złotych, to że kogoś idzie nabrać na jakąś iluzję nie waliduje iluzji, tylko pokazuje szkodliwość i niebezpieczeństwo iluzjonisty. Nie propaguj takiej skrajnej patologii
Stylista: Tomasz Jacyków
Baba: Panie Jacku