Wpis z mikrobloga

• 5
@WielkiNos ja go tylko pamiętam z wypowiedzi, że jak ma partnera i ten jego partner poczuje potrzebę dać komuś spontanicznie dupska w kiblu to nie widzi problemu, ale jeśli ten jego partner zacznie się z kimś umawiać na kawę to już robi się real shit xd
  • Odpowiedz
  • 0
ja go tylko pamiętam z wypowiedzi, że jak ma partnera i ten jego partner poczuje potrzebę dać komuś spontanicznie dupska w kiblu to nie widzi problemu

@Emble xd Ja akurat nie śledziłam nigdy jego życia prywatnego. Tylko to co robi w pracy. Widocznie jest otwartym na seksualne przygody człowiekiem ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Ludzie się zabijają żeby się z nim umówić na zakupy.

@WielkiNos: ludzie zabijają się żeby kupować thermomixy i garnki za tysiące złotych, to że kogoś idzie nabrać na jakąś iluzję nie waliduje iluzji, tylko pokazuje szkodliwość i niebezpieczeństwo iluzjonisty. Nie propaguj takiej skrajnej patologii
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Ten chłop kiedyś mówił, że noszenie rajstop przez kobiety to obciach, oraz generalnie jest klaunem medialnym. Ktokolwiek kieruje się w życiu jego poradami jest upośledzony
  • Odpowiedz
@WielkiNos 5000 to on brał jak był młodszy i nie za poradę tylko za godzinę. A ciuchy pożyczał od klientów i nie zawsze oddawał za co miał sprawy karne ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz