Aktywne Wpisy

iksboks +5
Jakby nie ogarniam tych tekstów o słabej optymalizacji. Co to znaczy? Jakby ktoś miał RTX5060 czy 5070 i pisałby, że mu gra laguje, to rozumiałbym, że gra ma słabą optymalizację, ale jak widzę wpisy ludzi, którzy grają na kartach sprzed 4-5 generacji wstecz i piszą coś o złej optymalizacji, to zastanawiam się czego Wy oczekujecie od swoich komputerów. Gra jest na UE5 i jest jedną z najładniej wyglądających gier na tym silniku,

Teuvo +26
dawno pipcy nie jadłem takie prawdziwej ale nie będę przecież złodziejom płacił

Ja pierwsze co bym zrobił to stąd wyjeżdżał w razie wojny. Nie mam żadnego domu czy mieszkania, więc nie mam powodów aby o coś tutaj walczyć czy czegoś bronić.
@czescmampytanie: i co siłą mnie zaciągną? Zmuszą siłą do strzelania? A co jak będę ich miał w dupie i nie będę wykonywał rozkazów? Powodzenia, jeszcze nie znają
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: ty masz 12 lat czy jak? myślisz ze w razie W ktoś będzie zwracał uwage na twoje fochy? dorośnij.
@czescmampytanie: no i co? Dostanę rozkaz od trepa, a ja mu powiem „nie”, i co mi zrobi? Zabije mnie? To nie rosja. A nawet jeśli, to w dupie wole zginąć nie walcząc, niż zginąć walcząc, żeby oskarki i chady mogły dalej się rozmnażać. Skoro oskarki i chady je ruchają, to niech i je bronią, utrzymują i umierają za nie w walce, bo ja mam na
No i co z tego? Wole zginąć w zgodzie ze swoimi przekonaniami, niż ginąć w walce, żeby chady i oskarki mogły się rozmnażać z julkami. Wy serio tego nie ogarniacie? Ja nie boje się zostać zabity i dlatego oni nie mają żadnych narzędzi, żeby mnie zmusić do czegokolwiek.
───────────────────