Wpis z mikrobloga

@Przegrywex: Ale Ty wiesz jakie czynniki wpływają na ostateczną cene paliwa? I dlaczego dzbanie plujesz na polską marke stacji paliw, a nie też np na Shell, który polski nie jest, a paliwo na shellu też drogie? (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Zielonykwiryta: No ty właśnie pokazujesz że nie masz bladego pojęcia o czym piszesz. Cena baryłki jest tańsza niż za Tuska.
Do tego Shell kupuje od Orlenu, więc wedle takich dzbanów jak ty kupić drożej, sprzedać taniej XD
Zielonko, zielonko...
  • Odpowiedz
@kieratek: @Limonene @andrzej-roman Orlem to polska firma. Plując na polskie przedsiębiorstwo, plujecie na polske i sprzyjacie interesom chocby niemiec ;) nie będe was edukowac co wplywa na ostateczna cene paliwa, bo mozecie to sprawdzic w google. Skoro macie czas klepac norme, bo wam mocodawca placi, to macie tez czas sprawdzic czy to co o-----------e to prawda czy dzialacie na szkode wlasnego kraju ;)
  • Odpowiedz
Plując na polskie przedsiębiorstwo, plujecie na polske i sprzyjacie interesom chocby niemiec ;)

@Zielonykwiryta: plucie na Orlen to nie tylko obowiązek, ale i przyjemność.
Moja noga od 3 lat tam nie postała nawet po to, żeby się wysrać
  • Odpowiedz
"Plucie na polskie firmy to nie tyle obowiązek, ale i przyjemnosć" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Zielonykwiryta: o nie nie nie, pisowski trollu. Ja powiedziałam o pluciu na Orlen xD Innych polskich firm w to nie mieszaj. Orlen okrada Polaków, sami plują na polskie interesy i dążą tylko do tego, żeby Obajtek się nachapał, ale są z Polski, więc jeszcze mamy przyklaskiwać uszami?
  • Odpowiedz