Wpis z mikrobloga

Mirek 32 Gliwice

Zgłoszenie 1837cf0e7e6a35de z dnia 2023-07-10 21:01:24

Imię: Mirek
Miejscowość: Gliwice

Kim jestem?
Pozytywnie nastawiony do życia osobnik, dziecko lat 90.Lubię śmieszkować, próbować nowych rzeczy, mix marzyciela i gościa, który lubi zaplanować większość spraw. Nigdy nie wiadomo co maszyna wylosuje :D Ostatnio kiepsko u mnie z wolnym czasem, staram się rozwijać własną działalność aby zarobić na wymarzony domek pod miastem :)

Wygląd
185cm, 70kg. Jestem dość szczupły, wyglądam młodziej niż w dowodzie, jeszcze nie łysieję, na stare lata to chyba atut :P

Zainteresowania
Standardowy pakiet u większości facetów : piłka nożna, F1, NBA. Lubię czytać książki, podróżować, pograć na kompie czy konsoli. Tańczyłem trochę salsę, lubię klimaty latino. Latem rower/motor. Za zimą nie przepadam, gdybym miał supermoc, to skróciłbym tę porę roku do minimum.

Czego oczekuję?
Chciałbym poznać osobę, z którą można pogadać na każdy temat, dzielić wspólne pasję. Stworzyć wspólny związek oparty na uczciwej i szczerej relacji. Z drugiej strony, zamieszczam te ogłoszenie na portalu ze śmiesznymi obrazkami, więc fajnie będzie jak chociaż ktoś odpisze :D

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Budzik wczesnym ranem, wspinaczka na górski szczyt a później herbatka i szarlotka w schronisku, lub może leniwe wylegiwanie się na leżakach w blasku słońca . Zobaczymy, życie pisze najlepsze scenariusze ;]

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
dzieci- tak
ślub- raczej tylko cywilny
alkohol- tak, z umiarem
inne używki- nie

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonygliwice #mirekszukamirabelki
  • 27
@larine:

mężczyzna powinien się o mnie starać

W imię czego XD? Co ty w tym czasie robisz? Co oferujesz w zamian?

Nie uważasz, że to jest patologiczne podejście, upadlające dla faceta, robiące z niego petenta w urzędzie?

Nie uważasz, że to jest nienaturalne? Normalnie powinno być chyba po prostu tak, że poznają się dwie osoby i naturalnie tacy jacy są to sobie pasują, nikt się nie musi o nic starać bo