Aktywne Wpisy
Zgrywajac_twardziela +102
Najsmutniejsza scena w filmie, przy której zawsze płaczesz(lub nie, jeśli też zgrywasz twardziela ( ͡° ͜ʖ ͡°)) to Twoim zdaniem jaka i z jakiego filmu?
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
PetalMind +175
Właśnie zerwała ze mną dziewczyna bo wymagam zbyt dużo uwagi(chce się przytulać) i za dużo mówię skarbie, rybko etc XDDDD nie wiedziałem że podstawowe rzeczy to za dużo dla dzisiejszych kobiet
#zalesie
#zalesie
No ale załóżmy, że poprawiłbym swoją sytuację życiową i chciałbym spróbować swoich szans. Myślę, że nie sprostałbym final bossowi jakim by była oczekiwana przez kobiety pewność siebie i rozmowność - tutaj jest totalny it's over u mnie. Jestem w #!$%@? aspołeczny, to się już na pewno nie zmieni za bardzo.
W dodatku w początkowej fazie znajomości trzeba się wykazać i jakoś zachęcić do dalszych spotkań, a by tego dokonać trzeba wypełnić przestrzeń i myśli dziewczyny interesującą rozmową i wydać się ciekawym człowiekiem. Trzeba być w miarę gadatliwym :/
#rozowepaski najczęściej argumentują odrzucanie mężczyzn cichych i nieśmiałych między innymi tym, że "chcą się czuć bezpieczne", a to odgórnie zakłada, że gdzieś tam czyha jakieś niebezpieczeństwo i jednocześnie implikuje to, że nie są sobie w stanie same z nim poradzić. Czy może chodzi o zapewnienie bytu życiowego? To przecież jest zupełnie odrębna kwestia niż cechy osobowości partnera (chociaż pośrednio może to wynikać z jakichś tam cech).
Nie rozumiem tego pożądania przez kobiety jakiejś formy agresji, chamstwa i konkurowania z innymi u mężczyzn. Ci głośniejsi zwykle są też bardziej obelżywi i aroganccy, dlaczego więc to tak przyciąga i rozpala seksualnie kobiety?
Czemu chłopa aspołecznego, cichego, spokojnego i przeciętnego w innych elementach tworzących jego całościową wartość, uważa się za niemęskiego i nieszczególnie atrakcyjnego? Osobiście nie lubię chłopów o takim dominującym i napastliwym usposobieniu, mocno mnie to odtrąca od utrzymywania kontaktu z takimi osobnikami, a kobiety z moich obserwacji do takich właśnie lgną najbardziej.
I wiem, że są dziewczyny, które nie mają nic przeciwko związaniu się ze spokojnym chłopem, ale tendencja jest jaka jest, no nie oszukujmy się.
Cichy, wrażliwy, aspołeczny chłop = it's over i #!$%@?, a nie facet. Brutalne, ale prawdziwe.
#przegryw #fobiaspoleczna #pieklomezczyzn #blackpill #logikarozowychpaskow
@eisil: bo taki agresywny i egoistyczny samiec ma z wiadomych względów większą pozycje w stadzie i potrafi zapewnić lepszy byt samicy i potomstwu, niż taki ustępliwy i niczego nie potrafiący załatwić aspołeczniak. Psychologia ewolucyjna odpowiada na wszystkie pytania dotyczące relacji człowiek-kobieta
Osoby która w takim przekonaniu żyje, za kobietę z którą chcesz spędzić resztę życia, nie bierz.
Jedyne, co możemy zrobić, to brać za partnerki, a następnie żony, na poważnie, poważne kobiety - te które dojrzały emocjonalnie do związków.
To tutaj są niedojrzałe emocjonalnie
A to mnie akurat zawsze bawi, co to w ogóle znaczy? Jakbym chciała czuć się bezpiecznie, to bym sobie wynajęła ochroniarza albo trenowała sztuki walki xD
@choochoomotherfucker: Co nie neguje tego, że ci pierwsi są zazwyczaj niechciani, tego dotyczył mój wpis w głównej mierze.
Kobieta potrafi wybaczyć wiele, naprawdę wiele: że ją zwyzywałeś od najgorszych, pobiłeś czy zgwałciłeś, ale nie wybaczy nigdy Ci jeśli pokazałeś słabość przy niej.
To, że chcą wrażliwego gentelmena to ściema Disney'a. Nawet jak Ci będą tak niektóre gadać to tylko gadanie, bo tak akurat myślą w danej chwili, że wypada gadać. Nie sluchaj tej ściemy. Liczą się fakty, wybory. A wybierają pomimo red flagów, bo przecież pewny siebie albo przystojny. I potem ból i płacz, dlaczego on mnie tak
@eisil: Generalizujesz. Kobiety zbiorowo śluzują też do fantazji o jakimś Greyu, który przecież osobowościowo nie jest typem rozkrzyczanego douchebaga z klubu, tylko ma status i bierze od życia oraz kobiet co chce.
Możesz sobie być cichy i spokojny, ale musisz walczyć o to czego chcesz od życia, inaczej #!$%@?. Cichy, który asertywnie robi co chce i nie ma z nim dyskusji, jest groźniejszy od kogoś kto wszystko uzewnętrznia jak
@choochoomotherfucker: czyli hipotetycznie gdyby na mieście w obecności twojego faceta podbiłby do ciebie jakiś obcy zboczeniec i zacząłby cie obmacywać, to byłoby to ok gdyby twój facet w ogóle nie zareagował i odpowiedziałby tylko ''wynajmij se ochroniarza''? xD
@eisil: bo jest różnica pomiędzy byciem aspołecznym, cichym, spokojnym jak Tommy Lee Jones czy Clint Eastwood, a bycie życiową niedorajdą. Znałem gościa, który nie lubił gadać, był tak zamknięty w sobie, że mogłeś być jego przyjacielem, a dopiero jak już upił się niemal do neiprzytomności to coś tam wspomniał, ze podobała mu się kiedyś dziewczyna, którą wszyscy znaliśmy, on nawet działał z nią, ale my
W polsce sa miliony kobiet w porzadku, ale nie szukaj ich w takim rakowisku.
Zgadzam się w 100%, zwłaszcza z dwoma ostatnimi słowami XD
@eisil: ewolucja. Po prostu taki facet wygrywał pożywienie, dominował innych, miał więcej zasobów. Dziś to samo przyciąga pożądanie. To tak, jak kaloryczne posiłki wciąż kuszą, mimo że nie są niezbędne jak dawniej (bo mamy lodówki/sklepy).