Aktywne Wpisy
kubekdudek +71
Zostawcie plusa aby ankieta mogła trafić do szerszej liczby odbiorców. Wyniki mogą być ciekawe
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
Ile miesięcznych wypłat kosztuje wasze auto?
- 1 - 3 msc 43.1% (577)
- 4 - 6 msc 20.1% (269)
- 7 - 9 msc 11.0% (147)
- 10 - 12 msc 9.8% (131)
- 13 - 15 msc 3.6% (48)
- 16 - 18 msc 1.4% (19)
- 19 - 25 msc 1.9% (25)
- 25 - 30 msc 1.0% (14)
- > 31 msc 8.1% (108)
Cedrik +40
#filmnawieczor Mireczki, najlepsze Waszym zdaniem psychologiczne thrillery/mystery? Jestem wybrednym oglądaczem w tym temacie, większość klasyków widziałem. Od siebie polecę (tu będa filmy zarówno czyste dreszczowce, jak i z domieszkami, postaram się bez oczywistości typu Milczenie Owiec i reszta czy Fight Club):
- Oczy Szeroko zamknięte
- Tożsamość
- Grindhouse
- Prestiż
- Pojedynek (2007)
- Eden Lake
- Władcy Umysłów
- Blade Runner (ofc)
- Cube
- Pi
- Cela
- Drabina
- Oczy Szeroko zamknięte
- Tożsamość
- Grindhouse
- Prestiż
- Pojedynek (2007)
- Eden Lake
- Władcy Umysłów
- Blade Runner (ofc)
- Cube
- Pi
- Cela
- Drabina
Przegłosowali 800+ #polityka
@Ulyssos: Nie pytałem o główne czynniki inflacji. I też nie pytałem Ciebie tylko @ananasowy.
Bo to nie jest takie łatwe do udowodnienie. Jaki to maiło wpływ podczas hossy. Jaki to ma wpływ podczas kryzysu. Czynników jest milion więc jak zarzucił wykopkom "zerową wiedzą o ekonomii" więc che nich udowodni swoją wiedzę i jej źródło.
cytując Korwina krula "nie będę zastępował pańskich nauczycieli", danych jest pełno, ale duży wpływ na inflację ma nasza głupia polityka wobec zagranicznych kapitałów (np. sieci marketów niemieckich jak Lidl) i głupia polityka energetyczna
nie trzeba być geniuszem ekonomii i matematyki, żeby wiedzieć, że
@ananasowy: Przy takim pisaniu to jedynego trola jakiego możesz zobaczyć to będzie jak staniesz przed lustrem.
7,7% za 2022r.... rzeczywiście splunięcie.
@MomonSan: Cenówki zaczęli nasączać olejkiem lawendowym?
@ananasowy: czyli też nic xD