Wpis z mikrobloga

@Koniasz: Napisałem kiedyś że gość wciąga kokaine na potęge widać nawet po jego zachowaniu, oczach, pamiętam jak do Polski przyjechał i z żoną siedział, #!$%@? jak meserszmit to zostałem nazwany ruskim trollem xD
@Koniasz: przecież to Putin musiał trzymać się stołu od kryształu mu łapa się zaczęła trząść a Zieleński w takim ciągu według was i dalej git to pokazuje tylko wyższość Ukraińca nad małpą w bunkrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak ktoś Cię chwalił wczoraj za obiektywność

@mateo_olsztyn: Pierwsze słyszę.

a Ty siejesz ferment

@mateo_olsztyn: Ferment to sieje ukraińska propaganda strasząca od ponad roku wybuchami elektrowni jądrowych. Ile to razy juz elektrownia w Zaporożu miała wybuchnąć ? Ile razy Rosjanie przygotowywali się do wysadzenia elektrowni w Czarnobylu ? xD

prawdopodobnie na podstawie tego retuszowanego filmiku przy stole z początku wojny

@mateo_olsztyn: Ty tak twierdzisz.
@Darthal: Na potęgę wątpię. Sam brałem przez 1,5 roku i uwierz mi wyglądałby inaczej. Co nie zmienia faktu że pare razy ewidentnie był pod wplywem. Po długim czasie brania i dużych ilości siada wszystko w człowieku.
przecież to Putin musiał trzymać się stołu od kryształu mu łapa się zaczęła trząść a

@morgiel: O Putinie to szkoda gadać. On się nawet zesrał w spodnie jak spadł ze schodów. Błazen, a nie prezydent skoro nawet kupy w dupie nie potrafi utrzymać.

Zieleński w takim ciągu według was i dalej git

@morgiel: Tak to zazwyczaj wygląda na narkotykach. Kilka lat zabawy, a potem pogrzeb.

tylko wyższość Ukraińca nad małpą