Aktywne Wpisy

ketiow +97
Nigdy więcej nic nie wystawiam przez przesyłkę olx XD Sprzedałem maca studio wszystko wylogowane i usunięte gotowe do sprzedaży. Chłop kupuje i po odebraniu zaczyna mi wciskać farmazony, że paragonu nie ma ale hitem jest, że uważa, że nie da się kliknąć dalej przy aktywacji i ma cegłę. Jak myślicie będzie próba wyłudzenia z pomocą supportu olx? Jak dobrze, że nagrałem pakowanie i resetowanie gdzie widać, że wszystko działa…. #olx
źródło: IMG_3065
Pobierz
luke-mat +98
Żydów nie lubili od średniowiecza. Nie lubili ich papieże. Nie lubili ich Osmanowie. Nie lubili ich królowie. W Polsce też ich nie lubili, ale jakiś średniowieczny lewak ich zaprosił. Później nie lubili ich Niemcy. Nie lubili ich też Rosjanie. Teraz nie lubią ich Persowie i Arabowie.
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda

"szczęśliwi mogą być tylko ludzie nic niemyślący, tzn. myślący tylko tyle, ile trzeba, aby żyć" - E.Cioran
#antynatalizm #filozofia
Myślenie powyżej jest bardzo popularne m.in. w polityce, wyklucza możliwość że różne poglądy biorą się z innych doświadczeń, hierarchi wartości czy sposobu postrzegania świat ale koniec końców świadczy bardziej
otóż są tak zajęci walka z problemami które stawia przed nimi życie, że myślą tylko o tych problemach, gdy zaspokoją swoje potrzeby to są zadowoleni i nazywają to szczęściem.
Nie przejdzie im przez myśl że nie ma sensu kogoś powoływać do tego bezsensownego wyścigu
Ludzie to cale spektrum inteligencji - inteligentniejsi i szczęśliwsi od Ciebie się rozmnażają. Dziecko dla niektórych do dopełnienie szczęścia.
Natomiast cytat który podałeś nie tyczy się rozmnażania, a braku rozumienia lub świadomości istnienia
co niby zostawisz po sobie ?
jak niby zapewnisz szczęście swoim bliskim?
wy natalisci jesteście mistrzami teorii i przytaczaniu takich okrągłych słówek, tylko jak przychodzi realny problem to nie możecie go rozwiązać
To że ty coś chcesz i to że ty coś uważasz nie daje Ci prawa do tworzenia nowych istnień.
patrz na cytat z posta
Dofinansuje sobie zoo, założę jakiś ośrodek pomocy albo schronisko dla zwierząt. Przeprowadze jakieś ciekawe badania naukowe albo walne sobie pomnik żołnierzy wyklętych, cokolwiek co może się przydać ludziom gdy mnie już nie będzie. Jest mnóstwo pomysłów tylko nie można siedzieć i narzekać na wykopie że życie to bezsensowny wyścig.
nie zapewni to też życia beż cierpienia ich potomkom
ten cały sens życia o którym piszesz jest godny pochwały ale to cope.. To rozwiązywanie problemów które nie musiałyby mieć miejsca..