Aktywne Wpisy
janekch +62
Ej wykopki. Proponuję żeby #lidl zaczął udostępniać listę sklepów gdzie można zrobić zakupy jak człowiek i listę sklepów gdzie jak w lesie musisz sobie sam robić za kasjera.
Dzisiaj mój różowy z bąbelkiem wybrali się na zakupy w #lodz do Lidla. Jak to zwykle naładowała do koszyka na cały tydzień. Zadowolona że udało się bez slalomu miedzy paletami uderza do kasy, a tam ani jedna kasa nie jest otwarta. Czeka czeka, bąbelek
Dzisiaj mój różowy z bąbelkiem wybrali się na zakupy w #lodz do Lidla. Jak to zwykle naładowała do koszyka na cały tydzień. Zadowolona że udało się bez slalomu miedzy paletami uderza do kasy, a tam ani jedna kasa nie jest otwarta. Czeka czeka, bąbelek
Kasy samoobsługowe to
- badziew, nigdy nie korzystam 7.0% (117)
- kocham, zawsze korzystam 48.3% (806)
- czasem korzystam 19.0% (317)
- wolę mieć wybór 25.7% (429)
Poznałam chłopaka w #poznan nie #tinder Na pierwszą randkę zaprosił mnie na kawę. Było bardzo fajnie. Teraz znowu proponuje kawę. Nie chce na kawę chce na obiad. Mam mu powiedzieć wprost czy się obrazi i pomyśli że jestem roszczeniowa? Chciałabym żeby trochę bardziej się postarał. Jesteśmy dorośli #logikarozowychpaskow #rozowepaski #randkujzwykopem
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć dlaczego homo nigussy czy inżynierowie z bliskiego wschodu tacy nie są?
Odpowiedź brzmi:
- nie wiem, chodź się domyślam.
#europa #francja #polska i trochę też #bekazlewactwa
U muzułmanów np. tej koncepcji brak. Ale żeby nie było - u nas zresztą też.
@Pan_Z: takie coś mógł napisać tyko spierdox, który wietnamczyków zna tylko z tego, że mu matka od święta zamawia żarcie ze szczura do piwnicy od skośnookich dostawców xDDD Przecież właściwie każdy wietnamczyk w PL to ściągnięta do kraju przez mafię jednostka, która jest wplątana w pranie pieniędzy z dragów (bo głównymi producentami dragów w PL są właśnie wietnamczycy). Mieszkam niedaleko hali, w której tysiące
Kultura. U Azjatów jest presja rodziny na osiągnięcie czegoś, rodziny trzymają się razem, mają małe rodziny (mało dzieci) i ojciec praktycznie zawsze jest w domu. Ponadto nie są skażeni żadną przedpotopową religią i wierzeniami. Cywilizowani są głównie Japończycy, Chińczycy i Koreańczycy. Południe i południowy wschód to dzikie biedne plemiona, które całe życie będą dzikimi plemionami,.
Ale akurat Wietnam to przykład tych dzikich plemion azjatyckich.
@Pan_Z: wietnamcy - uczciwe zbrodnie vatowskie w wólce i sajgonki z psa
Azjaci są nieco wyżej kulturowo od nas - a to że są wyżej, to to że rodzinę i pracę wynieśli na jeszcze wyższy poziom niż my (silna wewnętrznie społeczność z silnym etosem pracy).
Historia Korei Południowej - po 2 wś pokolenie koreańskich wieśniaków (wyzwolonych spod buta Japończyków) już miały dzieci-inżynierów i ci inżynierowie stworzyli w 1-2 dekady poziom technologiczny który pozwolił
Ja nikogo za to, że żyję nie zamierzam przepraszać, ba! Jestem dumny, że jestem bialy( ͡° ͜ʖ ͡°)
A francja i inne multi kulti kraje niech giną.
Naturalna kolej rzeczy.
Na słabszego prędzej, czy później przychodzi kres.
Szczęście niesłychane mnie ogarnia, że mieszkam w tej zaściankowej polszy.
- nie znasz polskiej ortografii
- odnosisz się w sposób obraźliwy do wietnamskich grup przestępczych w Polsce, które opanowały kilka ciekawych "biznesów"
- wrzucasz całkowicie do jednego worka czarnych i arabów, jak gdyby mieli cokolwiek ze sobą wspólnego
????
@vanillla_guy:
No rzeczywiście czcigodne xD Jak sami po II Wojnie światowej utrzymywali kolonie, z których napłynęła kolorowa ludność. Francuzi ruszyli #!$%@?ę z Algierii w latach 60-tych ubiegłego stulecia po krwawych bitwach. To jest historia nowożytna, a ty ich już wybielasz na etapie II połowy XIX wieku xD #!$%@?, to mają burdel i dobrze
@vanillla_guy: masz rację ale temat jest nieco szerszy. Po prostu większość ludzi na świecie nie zdaje sobie sprawy jaka wolność była przed IWŚ. Taki Joseph Conrad był przecież Polakiem urodzonym pod zaborami, służył we Francji, został Brytyjczykiem. Nie było paszportów czy wiz. Murzyn z Afryki mógł spokojnie osiedlić sie we