Aktywne Wpisy
OlaKordasOfficial +268
Uwielbiam kiedy wykopki odkrywają, że żyją w bańce. Szok i niedowierzanie, bo okazało się, że te wszystkie afery i komisje, którymi tu żyjecie gówno dały. Przeciętny Polak dalej nie ufa Tuskowi i Hołowni, a Lewica to już w zasadzie plankton polityczny. Nawet skompromitowana w waszym mniemaniu konfederacja wypadła lepiej. Powodzenia w dalszym rozliczaniu PiSu, bo przecież jak można tu było wielokrotnie wyczytać, każdy szanujący się wyborca koalicji ma w dupie 92 niezrealizowane
Raylen52 +2
Co zrobić aby nie pojawiala się taka wysypka po zgoleniu brody na szyi? Pojawia mi się dzień po.
Po goleniu stosuję wode kolońską, potem nakladam balsam a następnie idę pod prysznic cały się wykąpać.
#broda #looksmaxing #skora #pielegnacja
Po goleniu stosuję wode kolońską, potem nakladam balsam a następnie idę pod prysznic cały się wykąpać.
#broda #looksmaxing #skora #pielegnacja
W tym kraju nie ma nieruchomości dla ludzi z moim wynagrodzeniem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@lentilek A mi majster stwierdził, że od roboty u dwóch developerów to on woli robić w bloku PRLowskim. Stwierdził, że to jakie kombinacje potrafią odwalić obecnie developerzy to dramat.
Ja już
@Darth_Gohan: niestety tak jest
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wyjdzie tak, że albo kupię cokolwiek na koniec roku żeby się załapać w niby "nielimitowane" BK2% albo spróbuje się załapać na limit w początku
No to życzę żeby się udało sprzedać za dobrą cenę :)
@lentilek: ostatnio razem z teściem skuliśmy sami łazienkę, 1 udar, 1 młotek, 2 dłuta i 2 soboty i tyle. Spokojnie można to zrobić samemu, jak ktoś oszczędza ¯\(ツ)/¯
@lentilek: nie wszystkie wielkie płyty były budowane w latach 70.
@lentilek: moi rodzice mają tak samo szczelne plastikowe okna, jak