Aktywne Wpisy
Fifka23 +58
W tym roku 2 moje bliskie koleżanki urodziły, a jedna jest w ciąży. Lvl 26
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
kinson +670
#francja
Co mi do tego że przyjdzie ormianin albo turek albo nawet nigeryjczyk, jeśli na jego miejsce ma przyjechać 1,5 nigeryki i poprawiać strukturę demograficzną w polsce to bym się nie obraził, natomiast pozwalając na migrację samych mężczyzn wpuszcza się dużo elementów niebezpiecznych.
Także "elity" na tym tylko zyskują.
@Liarek123: jprdl, wykopki nawet nie udają, że mentalnie nie siedzą w 1933
@ananasowy: nie jest to duża cena za to by nie mieć dymów robionych na ulicy przez dzikusów ¯\(ツ)/¯