Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +255
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +623
Byłem w pubie ze znajomymi, zamówiłem sobie piwko które kosztowalo 6,50, dałem 20 zł. Barman wydaje mi dwie dyszki w banknocie i 3,5 w bilonie. Jako że było to już 4 albo 5 piwko to moje synapsy w mózgu musiały trochę dłużej pokrążyć, żeby potencjał generujący powstający z hiperpolaryzacji receptorów siatkówki dotarł do kory; jednakowoż kiedy już mu się to udało to zrozumiałem: k---a, w tym barze płacą mi j----e 3,50 za wypicie piwa. Po chwili jednak odezwała się część mojej świadomości odpowiedzialna za racjonalną ocenę sytuacji i mówi: debilu, koleś wydał Ci za dużo. W tym samym momencie aniołek na moim ramieniu zaczął mówić zebym zwrócił barmanowi na to uwagę. Diabeł na drugim ramieniu (oczywiście LEWYM, pozdro #neuropa ) mówi 'j---ć, nic nie mów, będziesz miał p--o gratis, każdemu po równo' itd.
Posłuchałem tego co dobiegało z prawej (ponieważ w lewym uchu czasami gorzej słyszę) i mówię do barmana: ej stary tutaj powinien być mieszko zamiast chrobrego. On pomyślał chwilę i mówi http://www.youtube.com/watch?v=a-BgREkkjcg ja na to że spoczko. Zmienił chrobrego na mieszka a ja dalej siedze przy barze, pale szluga i pije browca, nagle ten barman sie mnie pyta 'lubisz pigwy?', mi w moim pijanym łbie z pigw to tylko Geneowefa Pigwa grana przez bodajże Smolenia została, ale myślę 'a c--j' a mówię 'LUBIĘ'. I wtedy barmanisko wyciąga spod lady Soplicę pigwową i mówi 'na koszt firmy za uczciwość'.
I powiem wam mirki dwie prawdy życiowe jakich doznałem dzisiejszego wieczora:
1. Opłaca się być uczciwym
2. Soplica pigwowa jest zajebista
Już dałbyś spokój z tymi przytykami o alkoholizmie do #4konserwy
@elwino: na kacu (czy nie) - słusznie prawisz :)
@patrickk09: Najgorszy szmelc wśród napojów wyskokowych ;_;