Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich użytkowników portalu Wykop.pl zwracam się z prośbą o zgłaszanie kanału na Youtube " Major Suchodolski " ponieważ jak wszyscy wiemy Wojtek już nie żyje a pan Rafał K. ma dostęp do tego kanału i bezprawnie na nim nadal zarabia z samego szacunku do zmarłego prosiłbym aby każdy wszedł i zgłosił . W treści zgłoszenia podać prawdziwe informacje że Pan Wojtek nie żyje a pan Rafał K. nadal zarabia z jego kanału.

#kononowicz #majorsuchodolski #patostreamy
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawel-ktm: Tu akurat mamy zgodę. Treści należą tylko i wyłącznie do Majora. Jeśli ktoś miałby czerpać profity to może ktoś z rodziny. Czy to, że Rafał (wkrótce) K ma dostęp do tego kanału jest potwierdzone?
  • Odpowiedz
@pawel-ktm: Daj wszystkim zarchiwizować najpierw, bo potem bedzie dramat, że nigdzie nie ma. To jest ponad 200GB zrzutu człowieku. Trzeba było to robić na bieżąco to by nie było takich problemów. O innych kanałach okołoszkolnych to nawet nie wspomnę, bo też taka sama sytuacja.
  • Odpowiedz
@bornforburning: Potem się nie odezwał już. Się okaże się, że to była jedyna osoba, co to ma aktualnie na dysku, ale zapewne nie będzie tego nigdy uploadować, bo w sumie to jest ogromna waga takiego folderu i komu by sie chciało. Czyli tak, jakby nikt tego nie miał. Ja spróbuje zrzucić jak najwięcej w przeciągu weekendu. Problem mam jednak w tym, że mam bardzo wolny upload, a miejsce na dysku
  • Odpowiedz