Aktywne Wpisy

glider_pro +113
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Toxicat13 +3
Mam blisko 30 lat. Większość dorosłego życia byłam sama. Nie potrafię nawiązać bliskiej relacji, pomimo tego, że jestem ekstrawertykiem. Nie potrafię nikomu zaufać - bo czuje, że mężczyźni traktują mnie przedmiotowo. Nie narzekam na brak meskiej atencji - ale czuję, że jest to uwaga, która ma wyłącznie doprowadzić do sytuacji łóżkowej. Jak uwierzyć, że nie wszyscy faceci to dupki? Iks de.
#samotnosc #chcepogadac
#samotnosc #chcepogadac

radziecka lokomotywa > konfederacja
@wanghoi: Jesteś wstanie wymyślić każdą głupotę żeby tylko dowalić konfie? Rozumiem, że dla ciebie ideałem jest partia która mówi że swój program przedstawi po wyborach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wanghoi: Ale jaki fikoł, partia która ma program ci przeszkadza, bo kto to widział parę set stron programu. Za to brandzlujesz się do partii, która mówi że swój program przedstawi po wyborach. Więc gdzie tu fikołek skoro to rzeczywistość?
Bo ja Twoich fikołów spokojnie mogę zaraz 5 wrzucić :)
@wanghoi: W główce się brandzlujesz, bo na wykopie to jak każdy neuropek tylko atakować innych potrafisz o promocja swoich was nie interesuje.
@kulass: weź się w końcu zdecyduj czy brandzluje się do jakiejś partii czy raczej tylko atakuje innych xD pocieszny jesteś
@wanghoi: Na KO, mylę się?
@kulass: wystarczy zacytować waszych liderów, nic więcej od siebie dodawać nie trzeba xD
@cinu4: Będzie tak samo dostępny jak pewne tajemnicze 100 punktów pewnego fasiolka? xD
źródło: YPjf9j0K7XAbY0LN
Pobierz