Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

instrukcja obsługi lokomotywy M62 to prawie 3k stron.

radziecka lokomotywa > konfederacja

@wanghoi: Jesteś wstanie wymyślić każdą głupotę żeby tylko dowalić konfie? Rozumiem, że dla ciebie ideałem jest partia która mówi że swój program przedstawi po wyborach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cinu4: konfederacja ten plan ma od... tygodnia? Wszystkich poprzednich się wyparła w wywiadach, a podpisanej konfederacji gietrzwałdzkiej to w sumie sam nie wiem czy się wypiera czy zamienia w żart.
  • Odpowiedz
@cinu4: nic nie przedstawią. Wczoraj pytałem, jaka jest alternatywa dla wolnorynkowca to dostałem odpowiedź, że ktoś liberalny z KO na pewno się znajdzie i że nie wolno głosować na Konfederację, bo to oznacza głos na PiS. Zapytałem, kto z KO głosował przeciwko rozdawnictwu i jaki jest mechanizm wspierania PiS głosując na Konfederację. Odpowiedź była taka, że tak naprawdę chodzi o zamordyzm światopoglądowy. Zapytałem jaki konkretnie i czy chodzi o aborcję
  • Odpowiedz
za to Ty jesteś w stanie zrobić każdy możliwy fikoł żeby bronić tych degeneratów

@wanghoi: Ale jaki fikoł, partia która ma program ci przeszkadza, bo kto to widział parę set stron programu. Za to brandzlujesz się do partii, która mówi że swój program przedstawi po wyborach. Więc gdzie tu fikołek skoro to rzeczywistość?
  • Odpowiedz
@kulass: oj kolego, chyba Ci szparagi zaszkodziły. Pokaż mi gdzie ja niby się brandzluje do jakiejkolwiek partii.

Bo ja Twoich fikołów spokojnie mogę zaraz 5 wrzucić :)
  • Odpowiedz
oj kolego, chyba Ci szparagi zaszkodziły. Pokaż mi gdzie ja niby się brandzluje do jakiejkolwiek partii.

@wanghoi: W główce się brandzlujesz, bo na wykopie to jak każdy neuropek tylko atakować innych potrafisz o promocja swoich was nie interesuje.
  • Odpowiedz
Za to brandzlujesz się do partii

@kulass: weź się w końcu zdecyduj czy brandzluje się do jakiejś partii czy raczej tylko atakuje innych xD pocieszny jesteś
  • Odpowiedz
Jesteś wstanie wymyślić każdą głupotę żeby tylko dowalić konfie?

@kulass: wystarczy zacytować waszych liderów, nic więcej od siebie dodawać nie trzeba xD
  • Odpowiedz
@kulass: otóż się mylisz i to bardzo. Nigdy nie głosowałem na PO i obecnie nie zamierzam. W 2015 głosowałem na Nowoczesną a w 2019 na listę mniejszości niemieckiej a dokładniej na Ryszarda Gallę.
  • Odpowiedz
@cinu4 Ostatnio doszedłem do podobnego wniosku. Wszyscy tak gadają o Konfederacji bo nie ma o kim. Nikt nie daje żadnych ciekawych pomysłów na ten kraj, a p-------------e się do każdego pomysłu jest sportem narodowym. Dużo mi w Konfederacji nie pasuje (Socha, Braun), ale jako jedyni dają pomysły, które coś mogą zmienić. Ile można narzekać na taki NFZ i nic nie zmienić.
  • Odpowiedz