Aktywne Wpisy

Dzikamery +21
#raportzpanstwasrodka Czujecie jak z tej gęby wali. Nie dosyć ze pasty do zębów używa pewnie raz na pół roku. Skoro do PL nie zabrał a szukał w łazience starej przed 8 lat zdziwiony że nie można wyciągnąć to teraz ząb pół odpadł a on nie czuje potrzeby by iść go naprawić bo nie stać menela. Na dodatek co trzeba robić by język spuch od tego. To jest śmierdziel.
Pcha do
Pcha do
źródło: IMG_5845
Pobierz
widmo82 +26

w mojej kobzie po powrocie z gwarancji uebao smiglo, a konkretnie dwa, a konkretnie to lekko upilowalo zeby w zebatce (najnizsze przelozenie, przy przeskakiwaniu lancucha ze slimaka na zebatke jest taki lekki przeskok, samego przelozenia raczej czesto uzywac nie bede)
mimo tego ze uzywac go raczej czesto nie bede, to jest to cos co powinno przysparzac problemu? czy mozna z tym zyc czy raczej jest to srogie zagrozenie dla zdrowia lancucha, zebatki i mojego? xD
#rower #gravel #rowery
źródło: IMG_20230629_125836
Pobierz@dronikk: Co? Napisz to po polsku i zrób zdjęcie na którym widać o co ci chodzi.
"zostały upiłowane dwa zęby zębatki"
z dołączonym zdjęciem upiłowanych dwóch zębów zębatki?
wybacz mi, ale prosciej nie potrafie
To zdjęcie wykonane z boku być może w lepszym świetle zaprezentuje istotę mojego zapytania.
Pozdrawiam.
źródło: 357069985_790235032480051_6908018583474227797_n
Pobierz