Aktywne Wpisy
Apode +159
Goronco +69
Ja #!$%@? dzisiaj samochód mi zgasł na skrzyżowaniu ale od razu go odpaliłem i ruszyłem, ale oczywiście gość z tyłu musiał na mnie już natrąbić (╥﹏╥)
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Co można kupić rózowej na 10 lecie ślubu?
Jak się za to zabrać?
Rocznica już za miesiac a ja nie mam pomysłu. Przecież termomixa jej nie kupię bo się wkurzy.
Najgorzej że wyjazd weekendowy nie bardzo wchodzi w grę bo moja matka ubzdurala sobie zrobić wtedy swoje urodziny, też okrągłe i zaprasza calą bliższa i dalszą rodzinę .
Chyba że wziąłbym na ten dzień urlop - przypadnie w srodku tygodnia
@ZaczynamNaZielono: zamiast się #!$%@? razem dogadać i zabookować sobie jakieś lepsze wakacje to #!$%@?ście jak nastolatki XDDDD
@ZaczynamNaZielono: To 3 tygodniowy z późniejszym terminem realizacji.
thermomixa
1. zapytaj czy może chciałaby coś konkretnego dostać, nie zawsze prezent musi być niespodzianką
2. biżuteria zawsze spoko
3. zegarek. nawet możesz wygrawerować coś romantycznego, praktyczne to a przy okazji trochę biżuteria
4. może wyjazd weekendowy z tej okazji po prostu tydzień później, żeby był i wilk syty i owca cała
5. bilety na jakieś wydarzenie - koncert/musical/spektakl
Rzeczywiście pierdzionek jest ok. Przemyśle to.
Zegarka nie nosi. Żadnego. Kiedyś kupiła sobie mi-banda ale nie używała.
Jutro spróbuje z nie pogadać o tym co planujemy.