Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Słaby odcinek - te gry mogły iść w bonusach bo nic nie wnoszą, ale mam 3 uwagi:
1. Kujwa szkoda Gjacza - Cipołaj uratował Ciposza... czekam na kajmę
2. Fajnie że weszła mała Ania - liczę na dymy, a jeśli namówiła bezbarwnego Mauro do nominowania pary Miki-Sara to będę jej kibicował chyba do końca
3. Bardzo koleżeńska postawa Luizy wobec Wixona - szacun
  • 12
@kipman1: no się rozkręcił ale przy tej Lebiodzie wiszącej na lusterku każdy zgaśnie

,3. Bardzo koleżeńska postawa Luizy wobec Wixona - szacun''
serio tak myślisz? Luiza i koleżeństwo ??? jej punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, obca dla niej jest lojalność ,do tego Miłosz i Miki jej wybitnie nie podchodzą bo ona chce takiej pary która tylko powoli jej tam przetrwać jak najdłużej
@kipman1: pokazała swoje prawdziwe oblicze nie raz, np. w stosunku do Oli którą po mistrzowsku załatwiła bo napuszczała ją na każdego ,nazywała psiapsiółą, zachęcała do zwierzeń przez cały czas ,a kiedy tylko mogła pukała ją w plecy, nastawiała przeciwko niej kogo tylko mogła ,to samo było z Bibi ,niby pocieszała a potem wręcz jakby na skrzydłach leciała żeby jeszcze bardziej nakręcać napięcie między nimi ,
właściwie z każdym tam pogrywała równo
@Amikamamy: ok rozumiem - też wolę takich ludzi jak Kamil, a nawet lubię bo to najwyższa forma szczerości w kontaktach międzyludzkich. Odnośnie Luizy to aż tak skrajnie nie odbierałem tych jej różnych zachowań - trochę tłumaczyłem to grą, trochę okolicznościami w programie. Chyba aż taka zła nie była jak ją w telewizji pokazali bo z pozostałymi uczestnikami HP3, a w szczególności z Olą to raczej psiapsi jest do dzisiaj. Pamiętaj że